Logo
Print this page

Στην τρίτη «κάηκε» ο Καραϊσκάκης

Ομόφωνα απορρίφθηκε το νέο αίτημα αναβολής στην ΠΕΕΟΔ. Συζητήθηκαν ερήμην της αρτινής ΠΑΕ έξι προσφυγές.

Την 3η αναβολή επεδίωξε, χωρίς αποτέλεσμα, ενώπιον της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ ο Καραϊσκάκης Άρτας. Οι αντιδράσεις, ωστόσο, ήταν έντονες και το αίτημα των υποβιβασμένων Αρτινών απορρίφθηκε ομόφωνα. Το FL News παρακολούθησε την εκδίκαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Έπειτα από την πρώτη αναβολή λόγω γαστρεντερίτιδας και τη δεύτερη λόγω πυρετού, η δικηγόρος Δήμητρα Κοτσοβέλου προσκόμισε βεβαίωση από διαγνωστικό κέντρο ότι ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Λιακόπουλος ήταν θετικός στον κορονοϊό. Ζήτησε μετάθεση της συζήτησης, αίτημα στο οποίο δεν συναίνεσαν οι δικηγόροι που εκπροσωπούσαν τους ποδοσφαιριστές, δηλαδή οι Μανώλης Αλαφραγκής (Δημήτρης Γιαννιώτης, Αλέξανδρος Μπεκατώρος, Γιάννης Μπότσαρης), Αντώνης Βογιατζάκης (Ράφαελ Νασιμέντο, Αλέξανδρος Πάνος), Γιώργος Καλούδης (Γιάννης Μαύρου).

Ο Αλαφραγκής, μάλιστα, ανέφερε προς την Επιτροπή:

«Σας ζητούν να παρανομήσετε. Όταν υπάρχει καταγγελία και λύση επιλαμβάνεται η ΠΕΕΟΔ και βγάζει απόφαση σε 10 ημέρες. Χορηγήσατε δεύτερη αναβολή με την υποψία ότι η συγκεκριμένη συνάδελφος εκπροσωπεί την ΠΑΕ. Η συγκεκριμένη είχε παραστεί στο υπουργείο για ποδοσφαιριστή στις 27 Ιουνίου. Κάθε Δευτέρα τον κύριο Λιακόπουλο τον πηγαίνει... αίμα, αλλά σε άλλες επιτροπές πηγαίνει και δικάζει...».

«Μας έλεγαν όλο θα...»

Ομόφωνα το αίτημα απορρίφθηκε και όλες οι προσφυγές συζητήθηκαν. Ο Γιαννιώτης διεκδικεί 4.751 ευρώ και όταν ο πρόεδρος της έδρας ρώτησε, γιατί η ΠΑΕ δεν πλήρωνε, ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος που κατέθεσε ως μάρτυρας, απάντησε: «Μόνο υποσχέσεις και θα, θα ακούγαμε. Μας έλεγαν ότι θα πληρωθούμε όταν πάρουν λεφτά από τα τηλεοπτικά, το Στοίχημα, όταν ανοίξουν τα μαγαζιά του προέδρου στη Γερμανία...».

Ο Μπεκατώρος διεκδικεί μαζί με την αποζημίωση 15.000 ευρώ και όπως είπε ο δικηγόρος του: «Έχει κάνει αίτηση να πάρει το επίδομα ΟΑΕΔ, αλλά δεν μπορεί γιατί δεν έχετε εκδώσει απόφαση. Έρχεται ενώπιόν σας για τρίτη φορά με δανεικά από τον αδερφό του». Στον Μπότσαρη, όπως αναφέρθηκε, οφείλονται εννέα μισθοί (6.300 ευρώ), ενώ ο δικηγόρος του Μαύρου, Γιώργος Καλούδης ανέφερε: «Η εγγυητική έχει σχεδόν καταπέσει. Οφείλονται 1.763 ευρώ».

Last modified onΤρίτη, 12 Ιούλιος 2022 16:14
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr