Logo
Print this page

Δεν πηγαίνει στη Ρόδο ο Καραϊσκάκης

Ο Καραϊσκάκης αποφάσισε να μην κατέβει στο παιχνίδι εναντίον της Ρόδου.

Το παιχνίδι της Ρόδου εναντίον του Καραϊσκάκη δεν θα γίνει. Στην ομάδα της Άρτας υποστηρίζουν ότι ο λόγος που δεν θα ταξιδέψουν είναι για να σεβαστούν τη Ρόδο, η οποία δεν έχει κατέβει ήδη σε δύο παιχνίδια.

Στον Καραϊσκάκη υποστηρίζουν πως όσοι παίκτες του αντιπάλου έχουν απομείνει μπορούν να δώσουν το παρών και απλά να μην τιμωρηθούν για τρίτη φορά, κάτι που θα επισύρει βαριά τιμωρία. Πάντως οι Αρτινοί ξεκαθάριζαν πως είχαν ήδη βγάλει εισιτήρια για τη Ρόδο και πως δεν ταξιδεύουν μόνο και μόνο για σεβασμό στον αντίπαλο. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την συνειδητή της απόφαση να μην ταξιδέψει στην Ρόδο ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος παρόλο που είχαν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες (προπληρωμένα αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο)για να ταξιδέψει η αποστολή της ομάδας μας. Η απόφαση μας αυτή προέκυψε και για να μην φέρουμε σε δύσκολη θέση την ιστορική ομάδα της Ρόδου αλλά και επειδή δεν υπάρχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο εκ μέρους μας μετά και τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές όπως και το προσωπικό της ομάδας βρίσκονται σε άδεια μετά τον διακανονισμό των απολαβών τους μέχρι και το τέλος Ιουνίου ,εκτός τριών ποδοσφαιριστών που έκαναν προσφυγή την ώρα που η ομάδα έδινε τους πιο κρίσιμους αγώνες της ιστορίας της».

Last modified onΚυριακή, 01 Μάιος 2022 13:37
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr