«Δεν πήρε ευρώ στον Καραϊσκάκη Άρτας»

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της προσφυγής του Γερασιμάκη Πετράτου κατά του Καραϊσκάκη Άρτας.

Το ταξίδι Αυστραλία - Ελλάδα έκανε πέρυσι ο 21 ετών Ελληνοαμερικάνος Γερασιμάκης Πετράτος για λογαριασμό του Καραϊσκάκη Άρτας. Ήθελε να ζήσει το... όνειρο της Super League 2, όμως τη Δευτέρα (04/04) στην ΠΕΕΟΔ η πλευρά του υποστήριξε ότι... δεν πήρε ένα ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η ΠΑΕ κατέθεσε αίτημα αναβολής μέσω του Δημήτρη Λιακόπουλου για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν ότι ο δικηγόρος Παναγιώτης Λιακόπουλος πιθανώς νοσούσε από κορονοϊό, αλλά τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ δεν είχαν βγει και ο δεύτερος η αδυναμία του Στέλιου Μπέκα να παραστεί ως μάρτυρας.

Ο δικηγόρος του Πετράτου, Βαγγέλης Χατζηιωάννου είπε:

«Δεν συναινούμε. Ο ποδοσφαιριστής είναι μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας. Ήρθε τον Σεπτέμβριο και μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει ευρώ. Πληρώνει μόνος του και είναι εδώ με τον πατέρα του. Θέλει να γυρίσει στην Αυστραλία να παίξει και για να προλάβουμε την εκεί περίοδο μεταγραφών ζητάμε διατακτικό για να μείνει ελεύθερος».

Το αίτημα αναβολής απορρίφθηκε κάτω από την έντονη αντίδραση του δικηγόρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Λιακόπολου και ο πατέρας του Πετράτου που κατέθεσε ως μάρτυρας υποστήριξε μεταξύ άλλων:

«Το παιδί μου από τον πρώτο μήνα ζητούσε λεφτά. Δεν έχει πάρει ένα ευρώ. Υπήρε πρόβλημα το δελτίο του ως τον Ιανουάριο, αλλά δεν φταίγαμε εμείς. Είχαμε συμφωνήσει με την ΠΑΕ για σπίτι, φαγητό και αυτοκίνητο. Υπέγραψε τον Σεπτέμβριο ως το 2023 και έπαιξε από τα τέλη Ιανουαρίου. Ήρθαμε από την Α' κατηγορία της Αυστραλίας, αλλά μας κορόιδεψαν».

Last modified onΣάββατο, 09 Απρίλιος 2022 16:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep