«Στρατηγικός κακοπληρωτής ο Καραϊσκάκης»

Σε δύο δόσεις θα εξοφλήσει τον Τέλη Καραγιαννίδη ο Καραϊσκάκης Άρτας. Τι ανέφεραν στην εκδίκαση οι δικηγόροι των δύο πλευρών.

Επιβολή ποινών σε βάρος του Καραϊσκάκη Άρτας ανακοίνωσε την Τρίτη (26/10) το Διαιτητικό Δικαστήριο για οφειλές στον Τέλη Καραγιαννίδη. Η αίτηση του πρώην αμυντικού των Πράσινων είχε συζητηθεί την προηγούμενη εβδομάδα σε κλίμα έντασης. Και αυτό γιατί ο δικηγόρος του, Πάρης Ατλαμάζογλου είχε αντιδράσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News στην αίτηση δοσοποίησης της ΠΑΕ.

«Ο Καραϊσκάκης Άρτας είναι στρατηγικός κακοπληρωτής», είχε πει ο Ατλαμάζογλου, με τον δικηγόρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Νικολαΐδη να τονίζει: «Να μας πει ο κύριος Ατλαμάζογλου μία προσφυγή κατά της ΠΑΕ». Το αίτημα δοσοποίησης, πάντως, έγινε αποδεκτό και το Διαιτητικό ανακοίνωσε:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την από 05.10.2021 και με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 22224/08.10.2021 αίτηση του αιτούντος Αριστοτέλη Καραγιαννίδη του Χρήστου και την από 18.10.2021 και με αριθ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 23122/18.10.2021 αντίθετη αίτηση της καθής Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΡΤΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ». Δέχεται, κατά ένα μέρος, αμφότερες τις αιτήσεις.

Ρυθμίζει την καταβολή της οφειλής της καθής Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΡΤΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», και τον διακριτικό τίτλο «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ», εκ συνολικού ποσού 22.226,90 €, σε δύο (2)ισόποσες μηνιαίες δόσεις, εντός των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2021, και δη πληρωτέες μέχρι την πέμπτη (5η) ημέρα εκάστου μηνός, οριζομένων ως καταβλητέων, με την τελευταία δόση του μηνός Δεκεμβρίου, των οφειλομένων τόκων υπερημερίας και της δικαστικής δαπάνης, που επιδικάστηκαν σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 143/2021 τελεσίδικη απόφαση του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΡΤΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ», για την περίπτωση μη τήρησης της άνω ρύθμισης και εξόφλησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 143/2021 τελεσίδικης απόφασης του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της λήξης πληρωμής της πρώτης καθυστερούμενης και μη πληρωθείσης δόσης οφειλής».

Last modified onΤρίτη, 26 Οκτώβριος 2021 17:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep