Το 4o ραντεβού τους στη B'

Νίκος Παντίδος και Χρήστος Μπούρμπος είχαν αποβληθεί στο προηγούμενο ματς του ΟΦΗ με τον Αρη στο «Γεντί Κουλέ» Νίκος Παντίδος και Χρήστος Μπούρμπος είχαν αποβληθεί στο προηγούμενο ματς του ΟΦΗ με τον Αρη στο «Γεντί Κουλέ»

Τι συνέβη στις τρεις προηγούμενες κόντρες του ΟΦΗ με τον Αρη στη Football League

[googlead][/googlead]

Δύο ομάδες που έχουν κοντραριστεί 74 φορές στην Α' Εθνική και 11 στο κύπελλο Ελλάδος ετοιμάζονται για την 4η σύγκρουσή τους σε επίπεδο Football League.

Ουσιαστικά τα ραντεβού του ΟΦΗ με τον Αρη στη δεύτερη κατηγορία εξαντλούνται στις τελευταίες δύο σεζόν. Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν 1-0 στις 28 Ιανουαρίου 2017 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το γκολ του Λούκα Μιλούνοβιτς στο 11' και ακολούθησαν δύο ισοπαλίες. Πρώτα το επεισοδιακό 1-1 (29' Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ - 73' Αντώνης Καπνίδης) στις 13 Μαΐου 2017 στο «Γεντί Κουλέ» με τις τρεις αποβολές (34' Νίκος Παντίδος, 90' Δημήτρης Μάνος - 34' Χρήστος Μπούρμπος) και εν συνεχεία το 0-0 στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος στην έδρα τού Αρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις τρεις προηγούμενες κόντρες τους ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος είχε απέναντι του κάθε φορά και διαφορετικό κόουτς (κατά σειρά Νίκο Αναστόπουλο, Νίκο Κωστένογλου και Δημήτρη Σπανό).

Από κει και πέρα σε επίπεδο Α' Εθνικής η παράδοση είναι 35-13-26 υπέρ του Αρη, ενώ στο κύπελλο προηγείται οριακά με 4-4-3 ο ΟΦΗ. Ολα δείχνουν πλέον ότι η επόμενη κόντρα τους θα είναι στη Super League τo 2017-18.

 

Last modified onΤρίτη, 03 Απρίλιος 2018 10:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep