Με επιτυχία τα δοκιμαστικά της Ελλάς Σύρου

Με επιτυχία στέφθηκαν τα ανοικτά δοκιμαστικά της Ελλάς Σύρου, καθώς η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

  Σχεδόν 70 ποδοσφαιριστές, από όλη την Ελλάδα, βρέθηκαν στην Ερμούπολη και αξιολογήθηκαν από τον προπονητή της κ19 Χρήστο Πελέκη, καθώς και από τον τεχνικό της πρώτης ομάδας, Θανάση Στάικο

 Οι ποδοσφαιριστές που είχαν δικαίωμα συμμετοχής ήταν γεννημένοι από το 2008 έως το 2012, γεγονός που καθιστά το μέγεθος της ανταπόκρισης ακόμη πιο εντυπωσιακό. Νεαροί αθλητές ταξίδεψαν στο νησί των Κυκλάδων, ώστε να αξιολογηθούν και να διεκδικήσουν μία θέση στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

 Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Ευάγγελος Λεονταρίτης, δήλωσε:

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά για την επάνδρωση της ομάδας Κ19 της ΠΑΕ Ελλάς Σύρου, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η μεγάλη ανταπόκριση νεαρών ποδοσφαιριστών από κάθε γωνιά της Ελλάδας επιβεβαιώνει τη δυναμική που αποκτά η Ελλάς Σύρου και το αναπτυξιακό της πλάνο. Στα δοκιμαστικά συμμετείχαν παιδιά από τη Σύρο, την Ικαρία, την Κρήτη, τη Χίο, τη Σάμο, τα Ιωάννινα, την Πάτρα, την Αθήνα, τον Πειραιά, τη Μύκονο, την Άνδρο, τη Σαντορίνη, την Πάρο, τη Νάξο, την Τήνο και τη Σίφνο, διεκδικώντας μια θέση στο νέο μας ξεκίνημα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον σύλλογό μας. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε με συνέπεια στην ανάπτυξη και ανάδειξη της νέας γενιάς ποδοσφαιριστών.

Το μέλλον της Ελλάς Σύρου είναι εδώ»

Last modified onΔευτέρα, 06 Ιούλιος 2026 11:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep