Ορίστηκαν οι ημιτελικοί
- Written by Footballleague News
- Published in Πρωτάθλημα Νέων
- 0 comments
Πότε θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2.
Η Super League 2 επικύρωσε τις βαθμολογίες του πρωταθλήματος Κ19 και όρισε τους ημιτελικούς αγώνες. Οι αναμετρήσεις Μακεδονικός - Athens Kallithea, Πανιώνιος - ΠΟΤ Ηρακλής θα διεξαχθούν την Κυριακή 29 Μαρτίου και ο τελικός στις 4 Απριλίου.
Αναλυτικά:
«Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος ΝΕΩΝ Κ-19 SUPER LEAGUE 2 Α’ & Β’ Ομίλου και την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα , οι ομάδες που προκρίνονται στους ημιτελικούς αγώνες είναι από το Α’ Όμιλο ΠΑΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (41) & ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (37) και από τον Β’ Όμιλο ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (38) & ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA FC (29).
Οι αγώνες θα είναι μονοί και θα διεξαχθούν στις 29 Μαρτίου 2026 στις 15:00 ως εξής:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ATHENS KALLITHEA FC ,ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ 29/03/26 15:00
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ , ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ 29/03/26 15:00
Οι δύο νικήτριες ομάδες θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε μονό αγώνα σε γήπεδο επιλογής της διοργανώτριας στις 04 Απριλίου 2026, προκειμένου να αναδειχθεί η πρωταθλήτρια Κ-19 SUPER LEAGUE 2 2025-26».