Ακολούθησαν Κυρσανίδης, Πανίδης
- Written by Footballleague News
- Published in Παναχαϊκή
- 0 comments
Νέες προσθήκες ανακοίνωσε η Παναχαϊκή.
Καρέ μεταγραφών έκλεισε η Παναχαϊκή. Μετά τους δύο δανεικούς από την Κ19 του Παναθηναϊκού οι Αχαιοί απέκτησαν τον Κυριάκο Κυρσανίδη (χωρίς συμμετοχές στην ΑΕΚ Β) και τον 23χρονο επιθετικό, Δημήτρη Πανίδη που έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την επιστροφή του Κυριάκου Κυρσανίδη στην ομάδα μας. Ο 21χρονος (19/01/94) Πατρινός μέσος έχει περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ενώ μετά την περσινή σεζόν στην ομάδα μας, αγωνίστηκε στο πρώτο μισό αυτής στην ΑΕΚ Β’. Κυριάκο καλώς ήρθες ξανά στην ομάδα μας! Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!».
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την προσθήκη του Δημήτρη Πανίδη. Ο 23χρονος επιθετικός (19/10/01) προέρχεται από τις ακαδημίες των Τρικάλων και του ΠΑΟΚ, ενώ έχει αγωνιστεί στην κατηγορία με τις ομάδες του ΠΑΟΚ Β’ και του Εθνικού Κεραμιδιού, με τον οποίο αγωνιζόταν στο πρώτο μισό της σεζόν. Δημήτρη καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!».