Παραίτηση Σούλη
- Written by Footballleague News
- Published in Παναχαϊκή
- 0 comments
Ο Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι παραιτείται από τον πάγκο της Παναχαϊκής λόγω των συνθημάτων για τη μητέρα του.
Η νέα ήττα της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα την οδηγεί, εκτός απροόπτου, στα πλέι άουτ. Μετά τον αγώνα με την Καλαμάτα ο τεχνικός, Σούλης Παπαδόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του και αφού προηγουμένως μερίδα οπαδών των Αχαιών έβριζε τον ίδιο και τη μητέρα του. Στη συνέντευξη Τύπου ο Παπαδόπουλος τόνισε ότι αποχωρεί στη μνήμη της και υποστήριξε ότι η διοίκηση δεν την αποδέχεται. Αναλυτικά είπε:
«Παραιτούμαι γιατί πρέπει να το κάνω στη μνήμη της μητέρας μου. Είναι αίμα μου, πρέπει να το κάνω και έχω ενημερώσει τη διοίκηση και τους παίκτες. Δεν έχει γίνει αποδεκτή η παραίτηση από τη διοίκηση αλλά ούτε οι παίκτες θέλουν να φύγω. Θα μιλήσω με την οικογένειά μου αλλά την απόφαση μου την έχω πάρει. Αφήνω ένα μικρό παράθυρο, αλλά πρέπει να το πράξω για τη μητέρα μου. Οι μόνοι φίλαθλοι που έχουν βρίσει τη μητέρα μου είναι οι Ιωνικοί. Με πείραξε.
Τα τρία πέναλτι να μας είχαν δώσει και το γκολ στην ΑΕΚ Β θα είχαμε 20 βαθμούς. Ο διαιτητής στο ημίχρονο μας είπε ότι έκανε λάθος που δεν μας έδωσε το καθαρό πέναλτι. Στο ποδόσφαιρο όμως παίζουν και οι διαιτητές».