Logo
Print this page

«Λάθος η απόφαση για SL2»

Ο Γιώργος Βρέντζος προέβλεψε ότι ο Μάγκεντ Σάμι θα αποδειχτεί αναξιόπιστος και δεν θα στείλει τα χρήματα που περιμένει ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης.

Την άποψη ότι ο Μάγκεντ Σάμι δεν θα στείλει χρήματα, με αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να οδηγηθεί στις τοπικές κατηγορίες εξέφρασε ο Γιώργος Βρέντζος. Όπως υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής στη Γ' Εθνική θα έχει λήξει στις 22 Σεπτεμβρίου, οπότε εκπνέει η διορία που έδωσε η ΓΣ και χαρακτήρισε την απόφαση για Super League 2 λανθασμένη. Αναλυτικά ανέφερε:

«Ξεκινάω την τοποθέτησή μου αναφορικά με τη χθεσινή γενική συνέλευση τονίζοντας ότι θεωρώ ότι όλοι όσοι παρευρέθησαν – και μπράβο τους – αγαπάνε και θέλουν το καλύτερο για τον Εργοτέλη (μακριά από εμένα και την κουλτούρα μου κατηγορίες περί του αντιθέτου μεταξύ Εργοτελιτών). Λυπάμαι για τη μικρή συμμετοχή, σε μια τόσο σημαντική γενική συνέλευση, αλλά δυστυχώς ο κόσμος του Εργοτέλη έχει απομακρυνθεί από την ομάδα εδώ και καιρό. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας απολύτως αναμενόμενο, ειδικά από τη στιγμή που σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου ψήφισε υπέρ της συμμετοχής στη SL2.

Πιστεύω ότι η απόφαση είναι λάθος και θ’ αποδειχτεί σύντομα. Όποιοι ξέρουν από διοίκηση ποδοσφαίρου, όπως ο Νίκος Τζώρτζογλου ο οποίος ψήφισε υπέρ της Γ’ Εθνικής, το αντιλαμβάνονται πολύ εύκολα αυτό. Εκτός κι αν ο Νίκος, ο μεγαλύτερος (μαζί με τον Γιώργο Σουλτάτο που δυστυχώς δεν παρευρέθηκε στη συνέλευση) παράγοντας κι ευεργέτης στην ιστορία του Συλλόγου, θέλει κι αυτός το κακό του Εργοτέλη…

Δεν πιστεύω ότι ο Σάμυ θα τηρήσει τη δέσμευση του να στείλει κάποια χρήματα, έχει δείξει ότι δεν είναι ούτε αξιόπιστος ούτε φερέγγυος. Ακόμα όμως και να στείλει, δεν υπάρχει περίπτωση να μαζευτούν τα υπόλοιπα χρήματα που απαιτούνται για να βγει η χρονιά. Ακούστηκαν πολλά αλλά μια συγκεκριμένη δέσμευση από κάποιον παράγοντα, ειδικά από αυτούς που πρωτοστάτησαν υπέρ της συμμετοχής στη SL2, δεν ακούστηκε.

Και οι μοναδικοί άνθρωποι οι οποίοι είχαν δεσμευτεί και μπορούσαν να συνεισφέρουν σημαντικά οικονομικά και διοικητικά, όπως έχουν αποδείξει επανειλημμένα στο παρελθόν, αποκλείστηκαν από τον Σάμυ (στην περίπτωση μου ουσιαστικά και από τη διοίκηση του Συλλόγου η οποία με αγνοεί – για να μην πω τίποτα χειρότερο – τους τελευταίους 2 μήνες). Και καλά εγώ που σχεδόν ποτέ δεν είχα καλές σχέσεις με τον Αιγύπτιο, αλλά να αποκλείσει και τον Μανώλη Σεβαστάκη ο οποίος τον στήριξε, οικονομικά και ηθικά όλα αυτά τα χρόνια;;;

Όσο για το γεγονός ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη το δέχτηκε, όπως οι ίδιοι άνθρωποι είχαν αρχικά δεχτεί πριν 5 χρόνια την απαίτηση του Σάμυ να μην καθήσει ο πρόεδρος του Συλλόγου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων (τελικά μου έκαναν τη χάρη), αποτελεί ένα ακόμα δείγμα ασέβειας και απρέπειας προς ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολύ περισσότερα, οικονομικά και μη, απ’ όσα έχουν προσφέρει όλοι αυτοί μαζί…

Ειπώθηκε ότι σε περίπτωση που ο Σάμυ αθετήσει την υπόσχεση του και δε στείλει χρήματα τις επόμενες μέρες η ομάδα θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Το ότι η προθεσμία συμμετοχής θα έχει λήξει έως τότε, όπως γνωρίζει πολύ καλά η διοίκηση του Συλλόγου, είναι μια απλή λεπτομέρεια… Ο Εργοτέλης, ακόμα κι αν καταφέρει να ξεκινήσει στο πρωτάθλημα της SL2, πολύ δύσκολα θα το ολοκληρώσει. Πολύ φοβάμαι ότι θα ξαναζήσουμε τη σεζόν 2015-16 (σε διάφορους τομείς)».

Last modified onΠέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2022 13:33
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr