«Εγγυητική με 35 χιλιάδες ο Εργοτέλης»

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της προσφυγής του Δημήτρη Κατσιμήτρου κατά του Εργοτέλη.

Η προσφυγή του Δημήτρη Κατσιμήτρου κατά του Εργοτέλη συζητήθηκε στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Τι προέκυψε από την εκδίκαση; Η ανησυχία του ποδοσφαιριστή για το αβέβαιο μέλλον της ΠΑΕ και ο ισχυρισμός του δικηγόρου των Κιτρινόμαυρων ότι το ζήτημα του πιστοποιητικού συμμετοχής θα επανακριθεί. Το FL News παρακολούθησε την εκδίκαση και παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Ο δικηγόρος του Εργοτέλη, Χάρης Γρηγορίου ζήτησε αναβολή, γιατί την υπόθεση χειρίζεται συνεργάτης του και πρόσθεσε ότι πρόκειται για μικρό ποσό. Τι απάντησε ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Καλούδης; «Η εγγυητική έχει καταπέσει από τις 23 Ιουνίου. Δεν προσφέρει κάτι η αναβολή και δεν ξέρουμε το ποσό που έχει απομείνει στην εγγυητική. Τα ποσά που οφείλονται είναι 3.790 ευρώ από την πρώτη χρονιά και 1.900 από τη δεύτερη. Αν δεν εκδοθεί σύντομα απόφαση ο ποδοσφαιριστής θα υποχρεωθεί σε προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια για να ικανοποιηθεί. Το μέλλον της ομάδας έχει ήδη κριθεί...».

Ο Γρηγορίου απάντησε: «Εντός των ημερών θα επανακριθεί του πιστοποιητικού συμμετοχής. Υπάρχει υπόλοιπο 35.000 ευρώ στην εγγυητική. Εάν ο Εργοτέλης συμμετάσχει υπάρχει πρόθεση να κλείσει την υπόθεση».

Το αίτημα αναβολής απορρίφθηκε και οι Κιτρινόμαυροι κατέθεσαν ένσταση παραγραφής του ποσού των 3.790 ευρώ, γιατί αυτό είναι πέραν της διετίας. Οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία για υπόμνημα ως τη Δευτέρα (05/09).

Last modified onΠέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2022 11:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep