«Καμία συζήτηση με άλλη ομάδα»

Ο Γιώργος Βρέντζος υποστήριξε ότι δεν έχει έρθει σε επαφη ο ίδιος με άλλη ομάδα πλην του Εργοτέλη.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο Γιώργος Βρέντζος είχε τονίσει ότι συνεργάτες του συζητούσαν την εμπλοκή τους σε άλλη ΠΑΕ της Super League 2. Ο ίδιος, πάντως, διευκρίνισε ότι δεν έχει κάνει καμία επαφή και ότι δεν θέλει να πάει πουθενά άλλου. Η δήλωσή του:

«Επειδή εμένα μου αρέσουν οι ξεκάθαρες κι αντρίκειες κουβέντες, δημόσια και μη, ξεκαθαρίζω – χωρίς φυσικά ν’ απολογούμαι – ότι μέχρι στιγμής εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει καμιά απολύτως συζήτηση ή επαφή με κάποια άλλη ομάδα εκτός του Εργοτέλη.

Η μοναδική επιθυμία και στόχος μου ως ποδοσφαιρικός παράγοντας τα τελευταία 5 χρόνια, από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποχώρησα διοικητικά από τον Εργοτέλη, ήταν να επιστρέψω στο σπίτι μου που δεν είναι άλλο από το Μαρτινέγκο. Έκανα ό,τι μπορούσα γι’ αυτό όλα αυτά τα χρόνια, με αποκορύφωμα το προηγούμενο διάστημα.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έπαψα να ενδιαφέρομαι για τον Εργοτέλη και ν’ αγωνιώ για το μέλλον του. Γι’ αυτό και προσπαθώ, ακόμα και τώρα, να βοηθήσω όσο μπορώ, έστω και πλέον χωρίς οικονομικούς συμπαραστάτες.

Το μυαλό και η καρδιά μου (όπως και η τσέπη μου) είναι ακόμα εδώ. Και θα είναι πάντα, όπου κι αν τυχόν βρίσκομαι. Προς το παρόν πάντως όχι μόνο είμαι ακόμα εδώ (κι όπως βλέπετε ασχολούμαι όλη μέρα με τον Εργοτέλη) αλλά δε θέλω να πάω και πουθενά αλλού…».

Last modified onΤετάρτη, 06 Ιούλιος 2022 14:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep