«Η εμπιστοσύνη κερδίζεται με πράξεις»

Ανακοίνωση των Alternatives, μήνυμα στον Μάγκεντ Σάμι.

Μία μέρα μετά τη δέσμευση του Μάγκεντ Σάμι για το αύριο του Εργοτέλη, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας Alternatives, εξέδωσαν ανακοίνωση και έστειλαν μήνυμα στον Αιγύπτιο ιδοκτήτη της ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

«Από την σελίδα της ΠΑΕ Εργοτέλης πληροφορηθηκαμε για την έλευση του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μαγκεντ Σάμι, στο Ηράκλειο, για την διευθέτηση των υποθέσεων του Συλλόγου. Με το ξεκαθάρισμα του ιδιοκτησιακού της ομάδας, με όποιον ή όποιους είναι στο τιμόνι, δηλώνουμε τα εξής:

1) Άμεσα και ανοιχτά στον κόσμο, να παρουσιαστούν οι όποιοι συμμετέχοντες στην επόμενη μέρα του Συλλόγου, εφόσον ολοκληρωθούν οι διεργασίες.

2) Να υπάρξει δημόσια τοποθέτηση για τους στόχους και της προοπτικές της όποιας νέας ηγεσίας.

3) Να υπάρξει εξωστρέφεια και βελτίωση της εξωτερικής εικόνας του Συλλόγου, που τόσο λερώθηκε φέτος από την διαλυτική κατάσταση των τελευταίων μηνών, για την οποία ευθύνονται τόσο ο Γιώργος Τουτζαρης όσο και πρώτος από όλους, ο ιδιοκτήτης Μαγκεντ Σάμι. Η διαλυτική κατάσταση, που υπήρξε στο τέλος της πενταετίας δεν τιμά την τωρινή ιδιοκτησία, που προσέβαλε την ιστορία του Συλλόγου. Δεν παραβλέπουμε την προσφορά και τα θετικά και των δύο τις τελευταίες πέντε σεζόν, παρά τα όσα τραγικά λάθη και επικοινωνιακά φάουλ έγιναν σε αυτά τα χρόνια (μετακινήσεις παιχτών μεσούσης της σεζόν, αποχωρήσεις, χωρίς όφελος για τον σύλλογο, σημαντικών περιουσιακών του στοιχείων καθώς και το ότι η ομάδα έμεινε απροστάτευτη στη σφαγή της Νίκαιας). Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι πολλές φορές, κατά τη διάρκεια της πενταετίας, ανάσες για την ύπαρξη και λειτουργία της ΠΑΕ, έδωσαν τόσο παράγοντες του Ερασιτέχνη, όσο και ο Μανώλης Σεβαστάκης.

4) Να διασφαλιστεί οικονομικά, μέχρι τελευταίου ευρώ, η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη νέα χρονιά, αλλά και να ρυθμιστούν οι οφειλές στην περσινή ομάδα, δεδομένης της κρατικής ανυπαρξίας, που οδήγησε σε τέλμα, τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας.

Ο κόσμος, για να έρθει ξανά κοντά, δεν θέλει ψεύτικα λόγια . Δεν θέλει κουφιες υποσχέσεις για ανόδους και ομαδαρες. Ο κόσμος θέλει καθαρές κουβέντες, πλάνο που θα μεγαλώνει τον Σύλλογο και στήριξη των παιδιών του Συλλόγου και του οικοδομήματος. Η εμπιστοσύνη που ζητάει ο Μαγκεντ Σάμι, κερδίζεται με πράξεις.

Μπορούν τα παραπάνω όσοι θέλουν να είναι παρόντες στην επόμενη μέρα; Αν ναι, είμαστε εδώ. Αν όχι, να ψάξουν τον επόμενο που θα μπορεί. Ο Εργοτέλης δεν χάθηκε στο παρελθόν και δεν θα χαθεί ποτέ στο μέλλον, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep