Logo
Print this page

«Γι' αυτό έφυγα από τον Εργοτέλη»

Ο Θανάσης Κωστανάσιος μίλησε για την απόφασή του να φύγει από τον Εργοτέλη.

Ο 23χρονος επιθετικός, Θανάσης Κωστανάσιος, μίλησε στην εκπομπή WINNER της Creta για την απόφασή του να φύγει από τον Εργοτέλη. Μεταξύ άλλων είπε:

«Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο τον Εργοτέλη. Αυτή τη διοικητική αβεβαιότητα που υπάρχει. Μίλησα με τον κ. Σεβαστάκη και τον κ. Σουτζή και τους εξήγησα. Η αβεβαιότητα που υπάρχει με έκανε να αποφασίσω να μην συνεχίσω στην ομάδα. Εκείνοι μου ζήτησαν να περιμένω, αλλά είναι μια απόφαση που έχω λάβει μαζί με την οικογένεια μου. Σέβομαι τον Εργοτέλη, έχω συμβόλαιο μέχρι 30/6 και δεν θα ανακοινώσω κάτι νωρίτερα. Δεν φεύγω με παράπονο απο τον Εργοτέλη. Πέρασα δυο όμορφα χρόνια. Η ομάδα με βοήθησε. Προερχόμουν απο χιαστό, στον Ολυμπιακό, όταν με πήρε τηλέφωνο ο κ. Τουτζάρης και μου ζήτησε να έρθω στην ομάδα. Απλά προέρχομαι απο μια καλή σεζόν και δεν ήθελα να είμαι στην αναμονή.

Η πρώτη χρονιά ήταν φανταστική. Ημασταν για 20 λεπτά στην Α' Εθνική. Η δεύτερη, είχε πολλά προβλήματα και δυσκολίες, όπως είχαν όλες οι ομάδες. Για μένα ατομικά όμως, ήταν εξαιρετική αγωνιστικά και μου δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες και φιλοδοξίες.

Δείξαμε ψυχισμό μέχρι το τέλος. Σώσαμε την ομάδα. Τους είπα στον ομαδική που έχουμε, ότι δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Πλέον απολαμβάνω κάθε στιγμή στο γήπεδο, μετά την επιστροφή μου απο τον τραυματισμό μου. Είτε είναι προπόνηση, είτε αγώνας, το απολαμβάνω. Στόχος μου είναι να μπορέσω να παίξω στην Σούπερ Λιγκ 1».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr