«Ο Σάμι κρατά ψηλά τον Εργοτέλη»

Ο διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης, έπλεξε το εγκώμιο του Μάγκεντ Σάμι.

Ο Γιώργος Τουτζάρης χαρακτήρισε το εφετινό καλοκαίρι ως «το πιο δύσκολο» και έπλεξε το εγκώμιο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Εργοτέλης, Μάγκεντ Σάμι, με αφορμή την εξασφάλιση άδειας από την ΕΕΑ.

Το post που έκανε: «Μετά από 4 δύσκολα καλοκαίρια στο τιμόνι της ομάδας, ομολογώ ότι το φετινό ήταν το πιο δύσκολο να διαχειριστούμε από αγωνιστικής αλλά και διοικητικής πλευράς. Αδειοδοτήσεις ΕΠΟ και ΕΕΑ, αλλαγή σχεδόν ολόκληρου προπονητικού τιμ, ωστόσο χάρη στην προσπάθεια όλων όσων εργάζονται στην ομάδα καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και να είμαστε 3 Αυγούστου στην αρχή μιας νέας σεζόν που προμηνύεται δύσκολη και απαιτητική.

Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά σε όλους όσους βοήθησαν η ομαδα του Εργοτέλη να βρίσκεται μακριά από δυσάρεστες περιπέτειες οι οποίες ταλανίζουν πολλές ιστορικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα.

Η διοίκηση του κ. Σάμι χωρίς πολλά λόγια κατορθώνει- σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες- να κρατάει ψηλά το σύλλογο και να δίνει στον κόσμο του αυτό που υποσχέθηκε από την αρχή ότι θα νιώθει πάντα ο Εργοτελίτης οπαδός: Περήφανος. Εύχομαι όλοι όσοι ακολουθήσουν μετέπειτα να μεγαλώνουν το σύλλογο όπως και οι προηγούμενες διοικήσεις».

Last modified onΤρίτη, 03 Αύγουστος 2021 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep