Πήρε άδεια ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης έκανε έφεση και δικαιώθηκε, εξασφαλίζοντας άδεια συμμετοχής στη Super League 2.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Εργοτέλης: «Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ κατά την συνεδρίαση του την Τρίτη 6 Ιουλίου και αφού εξέτασε σχολαστικά το φάκελο της ΠΑΕ Εργοτέλης και το «Σημείωμα Διαπιστώσεων» - το οποίο προσκομίστηκε στην έφεση που εμπρόθεσμα κατατέθηκε- άναψε το πράσινο φως στην ομάδα μας δίνοντας την σχετική άδεια Super League 2 για την νέα αγωνιστική σεζόν 2021-2022».

Αμέσως μετά την δημοσίευση της απόφασης του Δ.Ο.Α ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζάρης σαφώς ικανοποιημένος σε δήλωση του ανέφερε: « Ήταν μια δικαίωση για την ομάδα μας κυρίως θα έλεγα ηθική. Γι αυτό το αποτέλεσμα δούλεψαν μήνες τώρα αρκετοί ανθρωποι.

Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ ξεκινώντας από τον Νομικό εκπρόσωπο της ομάδας μας κ. Γρηγορίου, στον Οικονομικό Διευθυντή κ. Μποβολέτη στον φοροτεχνικό και υπεύθυνο αδειοδότησης κ. Αποστολάκη, την Ελεκτική Εταιρεία ορκωτών λογιστών GRAND THORTON τον κ. Αντωνακάκη και την συνεργάτιδα του κ. Βαρδαλαχάκη. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπου που βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ και συνέβαλαν από την δική τους πλευρά σε όλη αυτή την μεγάλη προσπάθεια την κ. Σουτζή και τον κ. Βελεγράκη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.