Στο Champions League με διπλά ευρώ

Διπλά ευρώ για το παιχνίδι σας στο Champions League. Διπλά ευρώ για το παιχνίδι σας στο Champions League.

Εκτόξευσε τα κέρδη σου στο στοίχημα από σήμερα!

Μπορείς από την Football League να πετάξεις στο Champions League; Μην το σκέφτεσαι, γίνεται πανεύκολα! Από σήμερα μπορείς να διπλασιάσεις τα χρήματά σου παίζοντας στη με αυτό το λινκ Betshop) η οποία σου προσφέρει ένα φανταστικό μπόνους γνωριμίας. Ανοίγοντας λογαριασμό στην εταιρεία Betshop που στηρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο χορηγώντας ομάδες όπως ο Αρης και ο Ατρόμητος, θα δείτε τα χρήματά σας να διπλασιάζονται.

Από τη στιγμή που θα ανοίξετε λογαριασμό έχετε 30 ημέρες για να κάνετε την πρώτη σας κατάθεση, η οποία θα επιβραβευτεί με μπόνους καλωσορίσματος 100%. Θα διπλασιάσετε δηλαδή τα χρήματά σας και τις ευκαιρίες για να κερδίσετε! Το μέγιστο ποσό μπόνους που μπορείτε να λάβετε, είναι 100 ευρώ.

Για Παράδειγμα: Εάν η πρώτη σας κατάθεση είναι 200 ευρώ, θα λάβετε το μέγιστο μπόνους των 100 ευρώ και θα έχετε συνολικά 300 ευρώ στον λογαριασμό σας. Εάν η πρώτη σας κατάθεση είναι 40 ευρώ, θα λάβετε μπόνους 40 ευρώ και θα μπορείτε να παίξετε με 80 ευρώ συνολικά. Το μπόνους σας μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε ποντάροντας σε αγώνες που προσφέρει η Betshop, που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς bookmakers της αγοράς.

Η Betshop διαθέτει την δική της πλατφόρμα για Live Betting με κύριο γνώρισμα την ταχύτητά της όταν παίζετε και από οποιαδήποτε κινητή συσκευή. Επιπλέον μπορείτε να απολαύσετε μέσω Live Streaming και αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων για να μη χάνετε λεπτό από τα ματς στα οποία έχετε ποντάρει ή θέλετε να έχετε ιδία άποψη προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνει το live betting. Με την Betshop μπορείτε να κάνετε και Cash out και να εξασφαλίσετε ένα σίγουρο ποσό στο ταμείο σας.

 

 

Last modified onΤετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2020 12:56
More in this category: « FL News Bet

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep