Έκλεισε ΑΕΛ Novibet ο Μαζουλουξής

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Novibet. Πρώτη ανοικτή προπόνηση την Πέμπτη (23/07).

Την πρώτη ανοικτή προπόνηση της νέας σεζόν θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη (23/07) η ΑΕΛ Novibet. Τα νέα πρόσωπα θα είναι πολλά, καθώς οι Βυσσινί έχουν οριστικοποιήσει αρκετές συμφωνίες με ποδοσφαιριστές. Ένας εξ αυτών είναι ο Κυριάκος Μαζουλουξής.

Η απόδοση για να κερδίσει το πρωτάθλημα η ΑΕΛ Novibet

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιζε στη Στρούγκα και είχε απολογισμό 26 συμμετοχές και 1 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και ακολούθως φόρεσε τη φανέλα των Άρη, Λιρς, Εργοτέλη, Λαμίας, Κηφισιάς, Χανίων και Πανιωνίου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ Novibet για την πρώτη ανοικτή προπόνηση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet έχοντας περάσει σε νέα εποχή, εν μέσω ριζικών αλλαγών και γενικότερης ανανέωσης σε όλους τους τομείς του οργανισμού, προσκαλεί όλους τους φιλάθλους στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας μας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2026 στις 19:00.

Όλες οι αποδόσεις για τη Β' Εθνική

Είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσουμε την θετική μας ενέργεια, παροτρύνοντας θερμά τους αθλητές μας, τα νέα αποκτήματα, τους προπονητές και τα νέα στελέχη, για ένα δυναμικό βυσσινί ξεκίνημα μετά και τον καθιερωμένο αγιασμό. Όλοι στις θέσεις μας! Μόνο ΑΕΛ!».

Last modified onΤρίτη, 21 Ιούλιος 2026 23:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep