Αντί πληρωμών... μεταγραφή

Ο Αλέξανδρος Κάρδαρης ανακοινώθηκε από τον ΟΦ Ιεράπετρας λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών για οφειλές 4 μηνών.

Η διοίκηση του ΟΦ Ιεράπετρας δεν απάντησε στην ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών που διαμαρτύρονται για οφειλές 4 μηνών. Αντί αυτού ανακοίνωσε μεταγραφή. Ο Αλέξανδρος Κάρδαρης δεν κάμφθηκε από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους Κρητικούς και επέλεξε να επιστρέψει στην Ιεράπετρα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Κάρδαρη, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος. Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας 14 Ιανουαρίου του 2001 και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ. Τους προηγούμενους 6 μήνες φορούσε την κιτρινόμαυρη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, μετρώντας 9 συμμετοχές.

Θυμίζουμε την περσινή εξαιρετική παρουσία του Αλέξανδρου Κάρδαρη στον ΟΦΙ με γεμάτη σαιζόν όντας εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Πανηλειακού και μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης Κ17 το 2016. Την επόμενη χρονιά ανέβηκε στην Κ20 των Αρκάδων και το 2019 έγινε επαγγελματίας όντας στέλεχος της πρώτης ομάδας. Ο ΟΦΙ τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2021 ως δανεικό, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Καρδίτσα. Αλέξανδρε σε ξανά καλωσορίζουμε στον ΟΦΙ και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σαιζόν».

Last modified onΚυριακή, 19 Φεβρουάριος 2023 12:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep