Logo
Print this page

Έδωσε από 1.000 ευρώ ο ΟΦΙ

Αναβλήθηκε η συζήτηση των προσφυγών των Κοντοέ, Ψάνη, Μανουσάκη και Κάρδαρη.

Την αναβολή συζήτησης τεσσάρων προσφυγών πέτυχε τη Δευτέρα (17/10) ο ΟΦ Ιεράπετρας. Συγκεκριμένα, αναβλήθηκε για τις 14 Νοεμβρίου η εκδίκαση των υποθέσεων των Παναγιώτη Κοντοέ, Δημήτρη Ψάνη, Αλέξανδρου Κάρδαρη, Γιάννη Μανουσάκη. Όλοι τους έλαβαν την Παρασκευή (14/10) από 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο νομικός εκπρόσωπος του Μανουσάκη, Αντώνης Βογιατζάκης συναίνεσε στην αναβολή, λέγοντας ότι έχει καταβληθεί το 25% των οφειλομένων. Αντίθετα, ο δικηγόρος των Κοντοέ (ήταν παρών), Ψάνη, Κάρδαρη, Μανώλης Αλαφραγκής δεν συναίνεσε και είπε: «Οι ποδοσφαιριστές αρνούνται να συναινέσουν. Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη τους. Ο Κοντοές από συμβόλαιο 7.000 έριξε την απαίτησή του στις 6.000 και του καταβλήθηκαν 1.000 ευρώ. Η προσφυγή είναι από τις 5 Αυγούστου. Ο εργοδότης... πέταξε ένα χιλιάρικο και τελείωσαν όλα;».

Η δικηγόρος της ΠΑΕ, Δόξα Τσαγκαράκη στάθηκε στη δυσκολία όλων των ΠΑΕ να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, αφού δεν έχουν λάβει χρήματα από το Στοίχημα και την ΕΡΤ και τόνισε ότι ο ΟΦ Ιεράπετρας θέλει να εξοφλήσει τμηματικά ως τις αρχές του νέου χρόνου.

Last modified onΤρίτη, 18 Οκτώβριος 2022 19:52
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr