Logo
Print this page

Διγκόζης και έξι ανανεώσεις

Ο Άγγελος Διγκόζης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦ Ιεράπετρας. Έξι ανανεώσεις γνωστοποίησαν οι Κρητικοί.

Νέο προπονητή έχει από την Κυριακή (03/07) ο ΟΦ Ιεράπετρας. Οι Κρητικοί ήρθαν σε συμφωνία με τον 48χρονο Άγγελο Διγκόζη, ο οποίος πέρυσι είχε απολογισμό με τον Πανσερραϊκό 3 νίκες - 8 ισοπαλίες - 9 ήττες. Προηγουμένως είχε καθοδηγήσει τη Νέα Αρτάκη (2-5-1). Συνεργάτης του θα είναι ο Βαγγέλης Στουρνάρας. Οι ανακοινώσεις:

Ο Αγγελος Διγκόζης είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΙ. Ο γνωστός σε όλους μας 48χρονος κόουτς είναι κάτοχος UEFA PRO. Υπήρξε προπονοτής σε Πανθρακικό (Β-Α) , Παναχαική (Β) , Τύρναβο (Β) , Τρίκαλα (Ανοδος από Γ σε Β) , Αιγινιακό (Β) , Κέρκυρα (Ανοδος από Β σε Α) , Καβάλα (Γ) , Δόξα Δράμας (Β) , Πανηλειακό (Γ) , Πανσερραϊκό (Ανοδος από Γ σε Β) και Πανσερραικό (Β). Ως παίκτη τον θυμόμαστε όλοι με την φανέλα του ΟΦΗ , του ΑΡΗ , της Λάρισας και της Ξάνθης να μεγαλουργεί. Πήρε κύπελο Ελλάδος το 2007 με την ΑΕΛ , έξοδος ΟΥΕΦΑ το 2004 με τον ΑΡΗ και το 2006 με την ΑΕΛ ενώ πήρε και πρωτάθλημα Β Εθνικής το 2005 με την ΑΕΛ. Κόουτς σε καλωσορίζουμε στην Ιεράπετρα. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στον πάγκο του ΟΦΙ.

Ο Ευάγγελος Στουρνάρας θα είναι ο βοηθός του Αγγελου Διγκόζη στον πάγκο του ΟΦΙ. Ο 40χρονος τεχνικός είναι κάτοχος UEFA B και εν δυνάμει UEFA A. Κόουτς καλώς ήρθες στην Ιεράπετρα. Σιδερένιος και πολλές επιτυχίες με τον ΟΦΙ σου ευχόμαστε».

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους έξι ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά:

Εκ του Δ.Σ. του ΟΦΙ ανακοινώνεται ότι ανανέωσαν για την νέα σεζόν έξι νυν παίκτες της ομάδας μας
1. Patrick Vouho
2. Γιώργος Ζήσης
3. Juan Cataldi
4. Μartin Gimenez
5. Alfredo Blanq Cazaux και
6. Lucas Soto.

Οι λοιπές ανανεώσεις καθώς και οι μεταγραφές της ομάδας που θα προκύψουν θα ανακοινωθούν μόλις πραγματοποιηθούν , σίγουρα εντός του Ιουλίου.
Η ομάδα θα κάνει Αγιασμό και έναρξη προετοιμασίας την 1η Αυγούστου».

Last modified onΔευτέρα, 04 Ιούλιος 2022 13:36
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr