Στον «αέρα» η Ξάνθη

Με απόφαση της Αρχής Ξεπλύματος δεσμεύτηκε η περιουσία του Μπιλ Πάπας και οι μετοχές της ΠΑΕ Ξάνθη.

Αβέβαιο είναι το μέλλον της Ξάνθης. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στο Open», ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Μπιλ Πάπας μπήκε στο στόχαστρο του Προέδρου της Αρχής για την καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος ε.τ. Αντεισαγγελέα Α.Π. Χαράλαμπου Βουρλιώτη. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, με απόφαση της Αρχής Ξεπλύματος δεσμεύτηκαν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων σε βάρος τουλάχιστον τριών διεθνών τραπεζών.

Με βάση στοιχεία από την αυστραλιανή δικαιοσύνη δεσμεύτηκε η περιουσία του, ενώ από την Παρασκευή (03/06) δεσμεύτηκαν και οι μετοχές της ΠΑΕ τις οποίες ο Πάπας είχε δηλώσει ότι πούλησε στην εταιρεία Mazcon τον Μάρτιο του 2021.

Οι αρχές στην Αυστραλία ζήτησαν τη δικαστική συνδρομή της χώρας μας, καθώς ήδη έχουν δεσμευτεί τα περιουσιακά στοιχεία του προέδρου της ΠΑΕ στη χώρα. Η εξέλιξη αυτή θέτει εν αμφιβόλω την παρουσία της Ξάνθης στο προσεχές πρωτάθλημα, καθώς το αστικό δικαστήριο είναι τον Οκτώβριο. Εάν, λοιπόν, ο Πάπας δεν κάνει κάποια κίνηση για να πετύχει την άρση της απόφασης, τότε θα τεθεί ζήτημα ύπαρξης της ομάδας.

Last modified onΤρίτη, 07 Ιούνιος 2022 12:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep