Logo
Print this page

Ανακοίνωσε Τζούρακ η Δόξα Δράμας

Ο 21 ετών Κροάτης επιτελικός μέσος, Νταβίντ Τζούρακ, υπέγραψε στη Δόξα Δράμας.

Δεκάρι από την Κροατία στη Δόξα Δράμας. Οι Μαυραετοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 21 ετών Νταβίντ Τζούρακ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Μούρακ της Σλοβενίας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την ένταξη του Κροάτη, David Đurak στο νέο ρόστερ. O 21χρονος επιτελικός μέσος, που μπορεί να παίξει και ως δεξί χαφ αλλά και “οκτάρι”, γεννήθηκε στο Ζάγκρεμπ στις 9 Μαρτίου 2000 και έχει ύψος 1.81. Ο Đurak (όπως γράφεται στη μητρική του γλώσσα το επώνυμό του) θεωρείται κλασικό “δεκάρι”, με βασικό προτέρημα την τεχνική βάσει της ως τώρα διαδρομής του, αλλά και κύριο καθήκον την οργάνωση του παιχνιδιού και το “μοίρασμα” της μπάλας στους επιθετικούς.

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός, που σήμερα έκανε την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη και συναντά τον συμπατριώτη του Αντόνιο Πάβλιτς, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Α΄ Σλοβενίας με τη φανέλα της Mura, ενώ παλιότερα θήτευσε στην πατρίδα του με Dinamo Zagreb (ομάδα Νέων), ΝΚ Zagreb και Medjimurje Cakovec.

Εκτός συνόρων, ο Τζούρακ (όπως προφέρεται το επίθετό του) έχει αγωνιστεί στη Σουηδία, από το 2017 ως το 2019, με AIK Στοκχόλμης (Κ19), Μπρομαποϊκάρνα (Κ19), στην Ιρλανδία από το 2012 ως το 2014, με St. Joseph Boys και St. Kevins Boys, αλλά και στους Νέους της αγγλικής Φούλαμ το 2008.

Η ΠΑΕ Δόξα καλωσορίζει στις τάξεις της τον David Đurak και του εύχεται υγεία, αλλά και η παραμονή του στους “Μαυραετούς” να συνδυαστεί με πολλές επιτυχίες».

ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΙΛΙΚΩΝ

Συνεχίζονται τα φιλικά για τους “Μαυραετούς” το επόμενο διήμερο. Την Τρίτη η Δόξα αντιμετωπίζει τον Βύρωνα Καβάλας (18.00) και την Τετάρτη το Νέστο Χρυσούπολης (17.30). Αμφότερα τα φιλικά είναι εκτός έδρας, με το τεχνικό τιμ να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής για το διαθέσιμο ρόστερ.

ΕΙΔΕ ΞΑΝΘΗ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Στο γήπεδο της Φελώνης βρέθηκε την Κυριακή ο Σπύρος Φιλίππου. Ο στενός τεχνικός συνεργάτης του Μάκη Κατσαβάκη στο προπονητικό επιτελείο παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα της Ξάνθης (αντίπαλος της ομάδας στο πρωτάθλημα) με τον Άρη Αβάτου.

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr