Δοκιμές και νίκη της Δόξας

Η Δόξα Δράμας έφυγε με τη νίκη (1-0) από την Αλεξανδρούπολη.

Φιλική νίκη (1-0) απέναντι στην Αλεξανδρούπολη σημείωσε η Δόξα Δράμας το Σάββατο (04/09). Το γκολ των Μαυραετών σημείωσε στο 83' ο Μπαβέλης. Δοκάρι είχε ο Μουδούρογλου στο 20'.

Ο τεχνικός της Δόξας, Μάκης Κατσαβάκης, ανέφερε μετά το φιλικό στη Θράκη:

«Ηταν αισθητές οι απουσίες των Βασίλη Παπαδόπουλου και Χρήστου Ελέζι, από τον ίδιο μάλιστα χώρο. Θα μπορούσαμε να έχουμε και άλλες τελικές προσπάθειες και να καρποφορήσουν και με παραπάνω γκολ. Πήρανε ευκαιρίες νεαρά παιδιά, όπως οι Κυριακίδης και Ιορδανίδης, με εμπειρίες από τέτοια ματς για την επίθεση. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε πολλές λύσεις από τον πάγκο επιθετικά. Δείξαμε ξανά αδυναμία σε στατικές φάσεις στο πρώτο μέρος. Ήμασταν μαλθακοί σε επιτηρήσεις σε προσωπικές μονομαχίες, χρειάζεται παραπάνω τσαμπουκά, να μην παίρνει τόσο εύκολα τη μπάλα ο αντίπαλος. Επίσης, άλλη μια φορά δεν αποφύγαμε αχρείαστα φάουλ, που επιφέρουν κινδύνους για την εστία μας.

Είμαστε… παθόντες σε αυτό τον τομέα από προηγούμενα φιλικά και το έχουμε επισημάνει. Κάποια παιδιά που μπήκαν στη μεσαία γραμμή στο δεύτερο μέρος, όπως οι Μπαβέλης και Πετρίδης έδωσαν ενθαρρυντική νότα, όπως και ο Ιορδανίδης. Θέλουμε σαφώς πιο έτοιμες μονάδες στις μεταγραφές, το έχουμε επισημάνει ξανά. Περιμένουμε ενισχύσεις, έναν Κροάτη μέσο και τουλάχιστον έναν επιθετικό ακόμα. Η Αλεξανδρούπολη ήταν δυνατός αντίπαλος, μας πίεσε, μια καλή ομάδα για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής. Τέτοιες ομάδες της Γ΄, με οργάνωση και στόχους, δεν απέχουν πολύ σε δυναμικότητα από αρκετές της Β΄ Εθνικής, που θα είναι κάτω από την πρώτη εξάδα.

Για εμάς ήταν δυνατή πρόβα μέσα στην όλη κούραση που εμφανίστηκε σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας. Θα κάνουμε δυο φιλικά για νεαρούς τις δυο επόμενες Τρίτες, για να βγάλουμε πιο σφαιρικά συμπεράσματα για το ποιοι μπορούν να επανδρώσουν το βασικό κορμό, ποιους μπορούμε να υπολογίζουμε άμεσα για την ενδεκάδα».

FC ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Συριτούδης, Δορουγιδένης, Χρ. Στοϊνοβιτς, Παπαγεωργίου, Μπαρμπαγιάννης, Σιδηρόπουλος, Μαλτέζος, Κ. Πατσιώρας, Θέμελης, Αθ. Στοϊνοβιτς, Παγωνίδης. Έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Μπόγλου, Παπάζογλου, Ρουμπιές, Αγγ. Πατσιώρας, Καρακασίδης, Λίτσιος, Ιγνατιάδης, Γεωργαντζόπουλος, Κεφαλούκος, Παπαναστασίου, Σωτηράκης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Συλλέκτης, Τάσιος, Στ. Θεοδοσιάδης (46΄ Γιαννούσης), Καλλίδης (46΄ Πανουργιάς), Μουτζούρης, Αποστολίδης (83΄ Ρούτσης), Καραγιάννης, Παπαϊωάννου (68΄ Πετρίδης), Πάβλιτς (46΄ Μπαβέλης), Μουδούρογλου, Κυριακίδης (46΄ Ιορδανίδης).

Last modified onΣάββατο, 04 Σεπτέμβριος 2021 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep