Στα Τρία Πέντε Πηγάδια η Δόξα Δράμας

Νέες προσθήκες προανήγγειλαν οι Μαυραετοί.

Η Δόξα Δράμας μετέβη στα Τρία Πέντε Πηγάδια και η ΠΑΕ ενημέρωσε σχετικά:

«Στα Τρία Πέντε Πηγάδια θα συνεχιστεί από σήμερα η προετοιμασία της Δόξας Δράμας, ως την άλλη Παρασκευή (13/8). Η αποστολή των “Μαυραετών”, με 35 άτομα συνολικά (παίκτες, τεχνικό τιμ, συνεργάτες και συνοδοί) αναχώρησε το πρωί (8.30) για την ορεινή Ημαθία, όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “Naoussaresort” (17 χιλιόμετρα από τη Νάουσα και 3 χιλιόμετρα μακριά από το χιονοδρομικό κέντρο), με τις υπερσύγχρονες και άρτιες εγκαταστάσεις και τα γήπεδα που προτιμούν πολλές ομάδες και φιλοξενούν φιλικά.

Στη συγκεκριμένη ορεινή τοποθεσία θα μπουν οι βάσεις από το Μάκη Κατσαβάκη και τους συνεργάτες του για το “χτίσιμο” της Δόξας της νέας περιόδου, ενώ το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση. Άμεσα αναμένονται εξελίξεις για προσθήκες στο ρόστερ, ενώ υπενθυμίζεται οτι η ομάδα μας στην Ημαθία θα δώσει φιλικά με την Κ19 του Ολυμπιακού την Πέμπτη (5/8), την Κοζάνη την άλλη Τετάρτη (11/8) και ίσως ένα ακόμα τεστ ενδιάμεσα.

Επιπλέον, για την ημέρα επιστροφής στη Δράμα, την Παρασκευή 13 Αυγούστου, υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό στη Θεσσαλονίκη, με τον Θερμαϊκό στη Θέρμη.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας εκφράζει τα συλλυπητήριά της προς το μέλος του Δ.Σ., Κυριάκο Παπαδόπουλο για το θάνατο της αγαπημένης του μητέρας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάζει».

Last modified onΔευτέρα, 02 Αύγουστος 2021 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep