Αποκαλυπτήρια με νίκη η Δόξα (video)

Η Δόξα Δράμας νίκησε 2-1 την Κ19 του ΠΑΟΚ και απέκτησε αμυντικό από τον Πιερικό.

Το πρώτο φιλικό της Δόξας Δράμας συνοδεύτηκε με νίκη (2-1) απέναντι στην Κ19 του ΠΑΟΚ. Στο γήπεδο των Μαυραετών την Παρασκευή (30/07) βρήκαν δίχτυα οι Μουδούρογλου, Κόντος. Είχε ισοφαρίσει η ομάδα του Στέλιου Μαλεζα με τον Κεδίκογλου στο 47', ενώ ο Χατζηκυριακού είχε δοκάρι στο 57'.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Συλλέκτης, Γιαννούσης, Καραγιάννης, Μπαβέλης, Στ. Θεοδοσιάδης, Μουτζούρης, Αγιασιώτης, Ελέζι, Αποστολίδης, Β. Παπαδόπουλος, Μουδούρογλου. Έπαιξαν και οι Γ. Θεοδοσιάδης, Αρ. Ιορδανίδης, Κόντος, Κυριακίδης, Παπαϊωάννου, Πετρίδης, Ρούτσης, Τάσιος, Χατζηκυριάκου, Ντάρνλεϊ.

Κ19 ΠΑΟΚ (Στέλιος Μαλεζάς): Μοναστιρλής, Μάρτος, Δεληγιάννης, Δαρέλας, Κιτσάκης, Σπυράκος, Τσίκος, Χρ. Ιορδανίδης, Γκίλι, Γκαρνέτας, Καστίδης. Έπαιξαν και οι Μελενικιώτης, Αγγελίδης, Βαρέλα, Κατσαμπής, Ρουμιάντσεφ, Μπάμπουρας, Τασιούρας, Σμυρλής, Κουλούρης, Κεδίκογλου, Ζίλο, Σελιμάι.

Ο Μάκης Κατσαβάκης δήλωσε:

«Ήταν μια καλή πρόβα, ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος από εμάς και παρέταξε ο,τι καλύτερο είχε διαθέσιμο. Προσπαθήσουμε να περάσουμε στοιχεία που δουλεύουμε στην προετοιμασία. Σταδιακά θα ζητήσουμε τη σταθερότητα, το ρυθμό, το βασικό κορμό, ακόμα είναι νωρίς. Φιλοδοξούμε να χτίσουμε σιγά-σιγά ο,τι καλύτερο μπορούμε πάνω σε αυτά τα παιδιά. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά σε αρκετά σημεία, όπως τα τρεξίματα, αλλά και ενίσχυση, τουλάχιστον σε δυο θέσεις-κλειδί για να είμαστε πιο δυνατοί.

Η προετοιμασία και τα φιλικά θα καταδείξουν τις περαιτέρω ανάγκες. Για πρώτο δείγμα είμαστε ευχαριστημένοι, βάσει εικόνας. Το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα. Επιμείναμε στο να αλλάξουμε σκέψη σε κάποια παιδιά, όπως το να κερδίζουμε τη μπάλα και να μεταφέρουμε κάθετα το παιχνίδι. Καλούμαστε να το συνεχίσουμε και να βελτιώσουμε την άμυνά μας».

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε, τέλος, την απόκτηση του Ανδρέα Μπαβέλη:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Μπαβέλη. Ο 22χρονος υψηλόσωμος στόπερ έχει αγωνιστεί στον Πιερικό (μέχρι πρότινος, στη Φούτμπολ Λιγκ), τον Πανηλειακό, την Ερμιονίδα, τον Αγροτικό Αστέρα, τον ΑΟ Καραβά, αλλά και δυο ισπανικές ομάδες, τη Σαν Μαρτίν (Γ΄ Εθνική) και τη Μοντανιέσα (Δ΄ Εθνική).

Ο νεοαποκτηθείς κεντρικός αμυντικός παίρνει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας μας από το ξεκίνημά της. Ανδρέα, σε καλωσορίζουμε στη Δράμα και τη Δόξα και ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και διακρίσεις με τους Μαυραετούς».

Media

Last modified onΣάββατο, 31 Ιούλιος 2021 10:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep