Προωθήθηκε ο Οικονομίδης

Νέα προσθήκη νεαρού στη Δόξα Δράμας ο 20χρονος μέσος από την Κ19.

Η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την ένταξη του Χρήστου Οικονομίδη στο έμψυχο δυναμικό της πρώτης ομάδας. Ο 20χρονος κεντρικός χαφ (κυρίως “οκτάρι”, αλλά καλύπτει όλο τον άξονα), με καταγωγή από τη Δράμα, διατέλεσε και αρχηγός πρόπερσι στην Κ19 των “Μαυραετών” (πέρυσι δεν υπήρξε δράση σε επίπεδο Νέων στη Β΄ Εθνική) και γνωρίζεται άριστα με αρκετούς νεαρούς γηγενείς παίκτες του ρόστερ, με τους οποίους συνεργάζεται ξανά.

Ουσιαστικά, ο Χρήστος, που γεννήθηκε στις 14/1/2001, προωθείται στην πρώτη ομάδα και υπογράφει το παρθενικό επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του, ενώ παίρνει μέρος στην προετοιμασία από την πρώτη μέρα της. Ο Χρήστος Οικονομίδης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανδραμαϊκού, εν συνεχεία έπαιξε στον Κεραυνό Αρκαδικού (ΕΠΣ Δράμας) και τα τμήματα υποδομής της γερμανικής Σάλκε, πριν ενταχθεί στην Κ19 της Δόξας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, ο νεαρός Δραμινός μέσος τόνισε:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο και χαίρομαι διπλά, που η ομάδα της πόλης μου μου δίνει αυτήν την ευκαιρία. Μέλημά μου είναι να τους βγάλω ασπροπρόσωπούς και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους προς το πρόσωπό μου. Επίσης, χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας, να μας βοηθά και να μας υποστηρίζει από το ξεκίνημα και για όλη τη διάρκεια. Θα ήθελα ως νεαρός και Δραμινός να ζητήσω την υπομονή τους, γιατί κάθε νέα αρχή έχει τις δικές της δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για τη φανέλα, την ιστορία και τους φιλάθλους της Δόξας. Τέλος, ευχαριστώ όλους τους προπονητές που με βοήθησαν ο καθένας ξεχωριστά στην ως τώρα διαδρομή μου και εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και ατυχίες».

Χρήστο, συγχαρητήρια για την προαγωγή σου στην πρώτη ομάδα της Δόξας και σου ευχόμαστε να πετύχεις στην ιδιαίτερη πατρίδα σου όσα ονειρεύεσαι με τον Μαυραετό στο στήθος».

Last modified onΠέμπτη, 29 Ιούλιος 2021 12:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep