Logo
Print this page

Κεκλεισμένων η «πρώτη»

Η ενημέρωση της Δόξας Δράμας για την πρώτη προπόνηση της Δευτέρας (19/07). Τρία Πέντε Πηγάδια η προετοιμασία.

Στο γήπεδο θα μπει τη Δευτέρα (19/07) το απόγευμα η Δόξα Δράμας. Η πρώτη προπόνηση προγραμματίστηκε για το απόγευμα κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το βασικό στάδιο θα γίνει στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε Δόξα Δράμας ανακοινώνει ότι σήμερα το απόγευμα θα είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για την νέα σεζόν και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ευχόμαστε όλα να κυλήσουν καλά και με υγεία θα βάλουμε τις βάσεις για να δημιουργήσουμε το νέο ρόστερ της ομάδας μας, ώστε μετά να αναχωρήσει η αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η Π.Α.Ε  Δόξα Δράμας ανακοινώνει στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι η αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα απαρτίζεται από 38 μέλη θα βρίσκεται από τις 2 Αυγούστου έως τις 13 Αυγούστου στην περιοχή 3-5 πηγάδια Νάουσας στο ξενοδοχείο Naousa Μountain Resort, σε ιδανικό υψόμετρο 1.300m, με ιδιόκτητα γήπεδα και όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχειακές πρόσφατα ανακαινισμένες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας και υγεία σε όλα τα μέλη της».

Last modified onΔευτέρα, 19 Ιούλιος 2021 16:05
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr