Απέλυσε Ανδράλα ο Διαγόρας

Η ομάδα της Ρόδου κατηγόρησε τον Πάρη Ανδράλα ότι συζητούσε με άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία του Διαγόρα Ρόδου ο Πάρης Ανδράλας. Σύμφωνα με την ΠΑΕ ο νεαρός τεχνικός συζητούσε με άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και έτσι πάρθηκε η απόφαση για λύση συνεργασίας. Σε 12 ματς πρωταθλήματος στον πάγκο είχε απολογισμό 4 νίκες - 2 ισοπαλίες - 6 ήττες. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Πάρη Ανδράλα. Δυστυχώς το καλοκαίρι που αναλάβαμε ως νέα διοίκηση τις τύχες της ομάδος ορισμένοι δεν κατάλαβαν ούτε τους στόχους που θέσαμε ,αλλά πολύ περισσότερο τους άγραφους νόμους της ζωής και του ποδοσφαίρου που μας διακατέχουν σαν διοίκηση και σαν Διαγορίτες!!

Όταν είσαι προπονητής στον Διαγόρα που είναι και η ύψιστη τιμή για όσους είμαστε μέλη αυτής της ιστορικής ομάδας , δεν μιλάς με καμία άλλη ομάδα για το προσωπικό σου επαγγελματικό μέλλον. Ευχαριστούμε πολύ για την μέχρι τώρα προσφορά του και του ευχόμαστε υγεία και καλή τύχη! Ως Διοίκηση είναι βέβαιο πως θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο που πιστεύουμε για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Όπως πιστεύουμε επίσης πως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!».

Last modified onΤρίτη, 21 Φεβρουάριος 2023 16:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.