Logo
Print this page

«Cartoon της πολιτικής ο Αυγενάκης»

Ο Διαγόρας Ρόδου συντάχθηκε πλήρως με την ανακοίνωση των οργανωμένων κατά του Λευτέρη Αυγενάκη.

Η ΠΑΕ Διαγόρας κοινοποίησε ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, οι οποίοι επιτέθηκαν στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον χαρακτήρισαν cartoon της πολιτικής. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Διαγόρας όπως και οι υπόλοιπες ΠΑΕ της Super League 2 συνεχίζουν την αποχή τους απο το πρωτάθλημά τους, εξαιτίας της απόφασης Αυγενάκη ,να μη δώσει τα υποσχεθέντα απο το ποσοστό κερδων του στοιχήματος. Η αγανάκτηση είναι τέτοια που εχει προκαλέσει και τον ξεσηκωμό των φίλων του Διαγόρα της Θύρας 6 οι οποίοι σε μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούν στις επάλξεις Δημοτική αρχή και βουλευτές και σ αυτήν αναφέρουν:

«Αυγενάκη, δεν μάσησαν οι παππούδες μας στους Ιταλούς κατακτητές που τους κυνηγούσαν ανελέητα και εδωσαν και τη ζωή τους για την υπαρξη του Διαγόρα μας, δεν μάσησαν οι πατεράδες μας απο την Χούντα που μας διέλυσε για να κάνει το έκτρωμα της Ρόδου και ξαναΐδρυσαν το σωματείο, δεν πρέπει και δεν θα μασήσουμε ούτε εμείς στην πολιτική που πρεσβεύει το γιουσουφάκι που το λένε Αυγενάκη. Θες να διαλύσεις την πιο ιστορική ομάδα του νησιού μας. ΟΧΙ.

Αυγενάκη είσαι ο χειρότερος που έχει περάσει απο αυτή τη θέση. Ολοι εσείς που στηρίζετε αυτόν τον απίθανο τυπάκο απο τη λεβεντογέννα Κρήτη θα μας βρείτε μπροστά σας στις εκλογές. Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα προβλήματά σας, ούτε τα προεκλογικά σας ψίχουλα που μοιράζετε δεξιά κι αριστερά παραμονές των εκλογών. Εμείς θέλουμε να βλέπουμε τον Διαγόρα μας κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Θέλουμε τον Δήμαρχο του νησιού μας και το Δημοτικό Συμβούλιο να σταθεί δίπλα στον Διαγόρα, οπως εχει σταθεί μέχρι τώρα. Θέλουμε όλους τους Δωδεκανήσιους βουλευτές που κρύβονται στα δύσκολα, να βγούν μπροστά και να τα βάλουν με τον Αυγενάκη και το (αφεντικό) του.

Βουλευτές και πολιτικοί αυτού του τόπου, σας καλούμε να κάνετε τα αυτονόητα ωστε να πάρουν οι ομάδες αυτά που τους εχουν υποσχεθεί και εχουν συμφωνήσει, γιατί αν δεν γίνει αυτό, θα σας πάρει η κατηφόρα όλους, Αυγενάκη cartoon της πολιτικής».

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΘΥΡΑ 6
Η ιστορία συνεχίζεται».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2023 18:33
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr