Logo
Print this page

Ο Σταμένκοβιτς στον Διαγόρα

Χωρίς συμμετοχές στον Βόλο ο Σέρβος επιθετικός, με την ΠΑΕ να κάνει λόγο για παρουσίες του στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Την 3η χειμερινή του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Διαγόρας. Πρόκειται για τον πρώην επιθετικό του Βόλου, Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς. Ο 24χρονος δεν είχε συμμετοχές με την ομάδα της Μαγνησίας, αλλά σύμφωνα με τους Ροδίτες έπαιξε κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ο απολογισμός του έναν χρόνο πριν στην Καβάλα ήταν 25 συμμετοχές και 8 γκολ.

Η ανακοίνωση:

«Την τρίτη μεταγραφή του και μάλιστα με αρωμα Σουπερ Λίγκα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ολοκλήρωσε χθες ο Διαγόρας. Απέκτησε απο τον Βόλο τον 24χρονο Σέρβο Μπόγκταν Σταμένκοβιτς, ο οποίος ερχεται την Τετάρτη το πρωί στη Ρόδο για να ξεκινήσει προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ειναι αποφασισμένος να δουλέψει πολύ με σκοπό να βοηθήσει τον Διαγόρα στην Σούπερ Λίγκ 2 και να συνεχίσει να αναδεικνύει το πλούσιο ταλέντο του φορώντας τα κυανέρυθρα.

Ο 24χρονος Σέρβος επιθετικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα το 2017, οπου πέρασε μία σεζόν. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Μπάτσκα, και Μπράτσβο Πριγκρέβιτσα, απο την οποία αποκτήθηκε σαν ελεύθερος στη συνέχεια και αγωνίσθηκε με τη φανέλα της τη σεζόν 2018-19. Επόμενος σταθμός στην επαγγελματική του καριέρα η Ράντνικ Σουντούρλιτσα με την οποία πραγματοποίησε 56 εμφανίσεις και σημείωσε 6 γκόλ απο το 2019 εως το 2021. Το 2022 ηρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καβάλας κι όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα τον παρακολουθούσε στενά.Με την Καβάλα ειχε 25 συμμετοχές και 8 τέρματα.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στο Βόλο με τον οποίο είχε συμμετοχές σε δύσκολα μάτς όπως το 1-1 με τον Ολυμπιακό και το 0-1 με την ΑΕΚ. Ο Διαγόρας τον εκανε δικό του διεκδικώντας τον απο πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκα και Super League 2».

Last modified onΤρίτη, 27 Δεκέμβριος 2022 20:11
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr