Δανεικούς από Τρίπολη ο Διαγόρας

Οι Γκρόζντανιτς, Μιχόπουλος θα ενισχύσουν τους Κυανέρυθρους.

Ο Διαγόρας ανακοίνωσε ότι αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης δύο 20χρονοι ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος είναι ο Κροάτης αμυντικός, Ντίνο Γκρόζντανιτς (καμία συμμετοχή στον Αστέρα), ο οποίος φέτος είχε δοθεί στην Καλαμάτα, αλλά αποχώρησε πρόωρα χωρίς να παίξει. Ο δεύτερος είναι ο μεσοεπιθετικός Θανάσης Μιχόπουλος με 4 συμμετοχές πέρυσι. Η ανακοίνωση:

«Σε διπλή ενίσχυση προέβη ο Διαγόρας, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, εχει αψογη συνεργασία με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο γηραιός μετά τον Γκάτα, αποκτά με δανεισμό απο την ΠΑΕ της Τρίπολης. Τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Μιχόπουλο. Και τον επίσης 20χρονο Κροάτη στόπερ Ντίνο Γκρόστανιτς.

Ο πρώτος βρίσκεται στον Αστέρα απο την περίοδο 2018-2019 και διακρίθηκε στους αγώνες που χρησιμοποιήθηκε απο τον κ.Ράσταβατς. Ο δεύτερος πριν βρεθεί στον Αστέρα Τρίπολης πέρασε απο την U-17 της Δυναμό Ζάγκρεμπ, την U-17 της Σερβέτ, την U-19 της Μαρσόνια, την U-19 της Ντρακόβολατς και
κατέληξε στον Αστέρα Τρίπολης απ όπου και αποκτήθηκε με δανεισμό.

Και οι δύο ήρθαν στο νησί μας με την αποστολή του Διαγόρα τη Δευτέρα το βράδυ και εντάχθηκαν στο προπονητικό πρόγραμμα του Πάρη Ανδράλα και των συνεργατών του. Αξίζει να σημειωθεί πως εάν το κρίνει ο τεχνικός της ομάδας, θα μπορούν να αγωνισθουν απο την 1η Ιανουαρίου. Με την ευκαιρία η ΠΑΕ Διαγόρας ευχαριστεί την Διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης για την μέχρι τώρα αψογη συνεργασία.Τέτοιες σχέσεις βοηθούν τα νέα παιδιά να αναδειχτούν ποδοσφαιρικά. Ευχαριστεί επίσης τον κ.Μποροβήλο για την σημαντική βοήθειά του στην απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών».

Last modified onΠαρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2022 15:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.