Logo
Print this page

Χρέη στην ΕΠΟ 240 χιλιάδες

Προπονητής με UEFA Pro ο Βαγγέλης Χοσάδας στον Διαγόρα.

Ο Διαγόρας δήλωσε παρών στο νέο πρωτάθλημα, όμως με τα χρέη που υπάρχουν αυτή τη στιγμή η στελέχωση του ρόστερ είναι σε δεύτερη μοίρα. Σύμφωνα με τη νέα διοίκηση, η Εφορία έχει πληρωθεί, αναμένεται να συμβεί το ίδιο με το ΙΚΑ, όμως τα μεγαλύτερα προβλήματα έχουν να κάνουν με το χρέος 240 χιλιάδων ευρώ στην ΕΠΟ και με το ban 120 χιλιάδων για τα τροφεία του Μιράντα.

Οι Κυανέρυθροι γνωστοποίησαν, τέλος, το τεχνικό τιμ και μεταξύ των μελών είναι ο Βαγγέλης Χοσάδας που θα δηλώνεται ως πρώτος προπονητής λόγω UEFA Pro. Ο Ανδράλας, άλλωστε, δεν έχει στην κατοχή του το απαιτούμενο για την κατηγορία δίπλωμα. Αναλυτικά:

«Η νέα Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει ότι Γενικός Αρχηγός της ομάδας θα είναι ο κ. Αλέξανδρος Νταβέλης. Γιατρός της, ο ορθοπεδικός κ. Νίκολας Άντερσεν. Συνεργάτες του προπονητή Πάρη Ανδράλα, θα είναι στο νέο Διαγόρα, οι εξής:

-BAΓΓEΛHΣ XOΣAΔAΣ, ΣYNEPΓATHΣ
-ΘOΔΩPHΣ ΣKΥΦTAΣ, ΣYNEPΓATHΣ
-KYPIAKOΣ ΠAΠAΔOΠOYΛOΣ, ΓYMNAΣTHΣ
-ΔIAΓOPAΣ MOYΣTAKAΣ, ΠPOΠONHTHΣ TEPMATOΦYΛAKΩN
-AΛEΞHΣ ΣΠYPOΠOYΛOΣ, ANAΛYTHΣ

Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει ακόμη την συνεργασία της με τον καλύτερο επιστήμονα φυσιοθεραπευτή στην Ελλάδα κ. Χρήστο Καρβουνίδη, επικεφαλής των φυσιοθεραπευτών της ομάδας. Όλες οι θεραπείες θα γίνονται στην Αθήνα. Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τους καλωσορίζει στην "κυανέρυθρη οικογένεια" και τους εύχεται υγεία και επιτυχία στο έργο τους».

Last modified onΤετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2022 14:24
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr