«360 ευρώ όλο τον χρόνο στον Διαγόρα»

Και τραυματίας και απλήρωτος ο Παπαδόπουλος του Διαγόρα. Απορρίφθηκε το διπλό αίτημα αναβολής της ΠΑΕ στην ΕΠΟ. 1.142 ευρώ πήρε ο Σάιμπερτ.

Ο Διαγόρας Ρόδου βρίσκεται σε διοικητικό αδιέξοδο, όμως τα προβλήματα δεν εμφανίστηκαν τώρα. Όπως αναφέρθηκε στη συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ τη Δευτέρα (01/08), ποδοσφαιριστής που υπέστη ρήξη χιαστού έλαβε για όλη τη σεζόν... 360 ευρώ. Ο λόγος για τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Οι Κυανέρυθροι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News ζήτησαν αναβολή συζήτησης τόσο στην προσφυγή του Παπαδόπουλου, όσο και στου Νίκου Σάιμπερτ λόγω αδυναμίας παράστασης του δικηγόρου της ΠΑΕ, Αργύρη Λίβα. Το αίτημα απορρίφθηκε και ο νομικός εκπρόσωπος του δεύτερου, Αντώνης Βογιατζάκης ανέφερε: «Όλη τη χρονιά πήρε 1.142 ευρώ. Θέλουμε και την άμεση λύση του συμβολαίου του που λήγει το 2023.

Τραγική χαρακτηρίστηκε η υπόθεση προσφυγής του Παπαδόπουλου. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του Μανώλης Αλαφραγκής είπε: «Πρόκειται για τραγική υπόθεση. Η ΠΑΕ δεν έπρεπε να ζητά αναβολή. Ο ποδοσφαιριστής για έναν χρόνο έλαβε 360 ευρώ και υπέστη ρήξη χιαστού». Μάρτυρας κατέθεσε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Όπως υποστήριξε: «Ήταν συνεπέστατος μέχρι τον Ιανουάριο που τραυματίστηκε. Όταν μίλησε με την ομάδα για την αποκατάσταση που χρειαζόταν για τη ρήξη χιαστού, του είπαν να τα βάλει από την τσέπη του και θα του τα έδιναν. Έδωσε 1.000 ευρώ και δεν πήρε τίποτα. Εκτός αυτού του οφείλονται 6.800 ευρώ».

Και ο Παπαδόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2023, γι' αυτό ζητήθηκε από την Επιτροπή η άμεση λύση του συμβολαίο του.

Last modified onΤρίτη, 02 Αύγουστος 2022 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep