Άξιζε κάτι καλύτερο

Ο Πλατανιάς κοίταξε στα μάτια τον Αστέρα, αλλά ηττήθηκε 0-1 στον αγώνα Κυπέλλου.

Στον πρώτο αγώνα για την 5η φάση του Κυπέλλου, ο Πλατανιάς ηττήθηκε 0-1 από τον Αστέρα στα Χανιά, ύστερα από σουτ του Τασουλή στο 51'. Οι Χανιώτες, πάντως, άξιζαν κάτι καλύτερο στο παιχνίδι που έγινε στα Περιβόλια.

Ειδικά μετά το γκολ που δέχτηκαν οι Κρητικοί, πίεσαν τους Αρκάδες και έχασαν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Ειδικά η φάση του 75', με τον Νίλι, ήταν άξια αναφοράς. Ο Ισπανός αστόχησε από θέση βολής για να γράψει το 1-1, ενώ στο 79' ο Μιχαήλ νίκησε τον Λουκίνα σε τετ α τετ.

Ο Τσαμούρης στο 88' είχε εκτέλεση φάουλ, με τη μπάλα να περνά λίγο πάνω από το δοκάρι. Ήταν πολύ ενθαρρυντική η εικόνα του Πλατανιά, ενόψει της ρεβάνς με τον Αστέρα, αλλά και ενόψει της συνέχειας στη Super League 2.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τάτσης): Μαντζάρης, Ραχμάν, Νιαυραδάκης (65' Καραγκούνης), Τσαμούρης, Σάαντο, Μποτσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (65' Ματέους), Λεωνιδόπουλος, Νίλι, Παπαδόπουλος (77' Λουκίνας).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Χιμένεθ): Μιχαήλ, Κώτσιρας (76' Ριέρα), Παναγιώτου, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Ιγκλέσιας (16' Τασουλής), Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο, Κρέσπι (65' Δουβίκας), Χαουρέγκι.

Last modified onΠέμπτη, 31 Οκτώβριος 2019 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep