Λύγισε από τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε 3-0 του Ολυμπιακού Βόλου, στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του Κυπέλλου.

Ελάχιστες ελπίδες να συνεχίσει στο Κύπελλο Ελλάδας έχει ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος έχασε 3-0 στο Αλκαζάρ από τον Πανιώνιο, για την 1η αγωνιστική της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με το 0-1 δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο στο Αλκαζάρ, με τον Πανιώνιο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και τον Ολυμπιακό Βόλου να δημιουργεί κινδύνους. Ο Κιάκος είχε αρκετές καλές στιγμές στα καρέ των γηπεδούχων, ενώ στο 38’ ο Κόλα είχε δοκάρι για τους «ερυθρόλευκους». Το ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε ορεξάτος και αποτελεσματικός.

Στο 57’ ο Ρόκας ανέτρεψε τον Εμαννουηλίδη και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι, με τον Εμαννουηλίδη να γράφει το 0-1. Στο 64’ ο Οικονομίδης με σουτ πέτυχε το 0-2, «κλειδώνοντας» τη νίκη. Στο 88’ ο Εμαννουηλίδης με πλασέ έγραψε το 0-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Μακρυωνίτης, Κόλα, Τσίτας, Τζέφερσον (54’ Καρακώστας), Βοσνακίδης, Ρόκας, Μπουτζίκος, Γραικός, Παπαϊωάννου, Κουτσιανικούλης (66’ Κλεμέντε), Δεινόπαπας (63’ Πριόνας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Ρέντζας (46’ Παπαγεωργίου), Κόρμπος (68’ Τσιλούλης), Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης, Δούμτσιος, Κιάκος, Γρίβας.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep