Η πρώτη συγγνώμη της παρωδίας

Ο Μιχάλης Μπίζιος παραδέχτηκε ότι οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας έπεφταν κάτω στο ματς με τον ΠΟΤ Ηρακλή για να γλιτώσουν μεγαλύτερο εξευτελισμό.

Ο Απόλλων Λάρισας πρόσθεσε την Κυριακή (12/03) μία ακόμα σελίδα εξευτελισμού στην ιστορία του και μία επιπλέον παρωδία στο πρωτάθλημα της Super League 2. Συγγνώμη από την ΠΑΕ ουδείς περίμενε. Εδώ δεν υπάρχει η ευθυξία ούτε για μία δήλωση παραίτησης από το πρωτάθλημα. Ποιος ζήτησε πρώτος συγγνώμη; Ο γενικός αρχηγός Μιχάλης Μπίζιος που έκανε τον προπονητή στο Καυτανζόγλειο.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 ο Μπίζιος επιβεβαίωσε ότι οι ποδοσφαιριστές έπεφταν κάτω για να μην εξευτελιστούν περισσότερο και εξέφρασε παράπονο για την έκταση που πήρε το σκορ. Άφησε παράλληλα να εννοηθεί ότι τα εναπομείναντα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν θέλουν να επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο προσεχές ματς με τον Πανσερραϊκό...

Αναλυτικά:

«Έχουμε όλα αυτά τα γεγονότα στη Λάρισα, έχουμε και τη στενοχώρια με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά αυτά με τον Απόλλωνα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Είπα και μετά τον αγώνα, πως είναι ντροπή αυτό που συνέβη για το ποδόσφαιρο και τη λίγκα. Ήμουν από την πρώτη στιγμή αντίθετος για να κατέβει η ομάδα να παίξει με τον Ηρακλή.

Τα παιδιά είχαν να κάνουν προπονήσεις 40-50 ημέρες. Ορισμένα παιδιά είχαν διάφορα προβλήματα, όμως ορισμένα από αυτά παρουσιάστηκαν για να παίξουν. Ήρθαν αυτοβούλως. Τα προβλήματα βγήκαν πριν από την έναρξη του αγώνα. Με 11 ξεκινήσαμε. Κάναμε δύο αλλαγές και είχαμε ορισμένα προβλήματα στο ημίχρονο. Δεν μπορούσαν όμως να συνεχίσουν στον αγώνα ορισμένοι παίκτες και μου ζήτησαν να σταματήσουν. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούσα να επέμβω. Δεν μπορούσαμε να δεχθούμε άλλο εξευτελισμό και πέφταμε κάτω...

Εγώ τους είπα να συνεχίσουν να παίζουν, αυτοί όμως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν. Θα υπήρχε και ένα σκορ εξευτελιστικό εάν συνεχίζονταν το παιχνίδι. Είδα το σκορ να ανεβαίνει υπέρ του Ηρακλή και τους είπα πως είναι προτιμότερο να διακοπεί το ματς. Όλα τα παιδιά αποφάσισαν να μην συνεχιστεί το παιχνίδι. Έπρεπε να υπάρχει και σεβασμός.

Δεν μίλησα με τον προπονητή του Ηρακλή, είχαν μιλήσει άλλα άτομα με την ομάδα. Υπάρχει όμως και ένα όριο. Είναι μία απόφαση δύσκολη, αλλά την πήραμε. Οι Έλληνες παίκτες του Ηρακλή μας είπαν ότι πήραμε μία σωστή απόφαση γιατί δεν θέλαμε να εξευτελιστούμε περισσότερο. Έπρεπε από την αρχή να δηλώσουμε ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σ' αυτό το παιχνίδι.

Είμαστε μόνοι μας. Δεν υπάρχει κανείς από την διοίκηση για να αναλάβει μία ευθύνη, να πούμε τα παράπονά μας. Την Κυριακή που έρχεται δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φθάσουμε στο ίδιο σημείο και να πάμε να παίξουμε σε έναν αγώνα στον οποίο δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε ως ομάδα. Είναι γελοιοποίηση του ποδοσφαίρου. Με τα παιδιά που μίλησα λίγο, μου είπαν Μιχάλη δεν μπορούμε να γελοιποιηθούμε ξανά. Ήρθαμε μόνοι μας, δεν θέλω να πω κάτι ντροπιαστικό για την ομάδα.

Με λεωφορείο ήρθαμε. Το λεωφορείο το έβαλε ο κύριος Τσακίρης. Κατά τα άλλα γυρίσαμε και πάλι στο ίδιο σημείο. Δεν συμφωνώ με όλα αυτά. Είχαμε ένα σοβαρό επίπεδο. Και ζητάμε συγγνώμη γιατί τα παιδιά δεν μπορούσαν να αντέξουν μεγαλύτερη γελοιοποίηση».

Last modified onΤρίτη, 14 Μάρτιος 2023 14:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep