Logo
Print this page

«Δεν πήρε ευρώ ο Βίγια»

Συζητήθηκε η αίτηση ενεργοποίησης ποινών του Χουάν Βίγια κατά του Απόλλωνα Λάρισας. Επιδικάστηκαν 31.000 ευρώ στον Αστρά.

Στο στάδιο της ενεργοποίησης ποινών έφτασε η υπόθεση της προσφυγής του Χουάν Βίγια κατά του Απόλλωνα Λάρισας. Την Τρίτη (10/01) στο Διαιτητικό Δικαστήριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή Αθηνά Αδαμάκου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είχε συμφωνηθεί η εξόφληση των 24 χιλιάδων ευρώ σε τέσσερις δόσεις, αλλά οι δύο πρώτες, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες. Δεν έχουμε πάρει ευρώ».

Εν τω μεταξύ, το Διαιτητικό ανακοίνωσε και επιβολή ποινών σε βάρος των Θεσσαλών για οφειλές 31.107 ευρώ στον Λευτέρη Αστρά. Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ελευθερίου Αστρά. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, του συνολικού ποσού των 31.107,95 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθ. 456/2022 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΤετάρτη, 11 Ιανουάριος 2023 13:00
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr