Το τιμόνι στον Στουρνάρα

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε ότι ο Βαγγέλης Στουρνάρας θα διαδεχτεί τον Βαγγέλη Μόρα στον πάγκο.

Στην επιλογή του Βαγγέλη Στουρνάρα κατέληξε ο Απόλλων Λάρισας για την τεχνική ηγεσία. Ο νέος προπονητής των Κυανόλευκων ήταν και στο παρελθόν στο τεχνικό τιμ, ενώ για πρώτη φορά θα αναλάβει το τιμόνι ομάδας της κατηγορίας. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από ώριμη σκέψη της διοίκησης και εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους για την δημιουργία μιας δυνατής νεανικής ομάδας, κατέληξε στην επίτευξη συμφωνίας με ένα "δικό" της παιδί, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Στουρνάρα, ο οποίος στην ουσία ξεκίνησε την προπονητική του, καριέρα από τον Απόλλωνα, αφού εκτός από άμεσος συνεργάτης - παλαιότερα των προπονητών μας, κ.κ. Κώστα Φρατζέσκου, Marcelo Straccia, Θωμά Γράφα - ήταν και τεχνικός της Κ-19 του συλλόγου μας, με αξιόλογο έργο, όπως το καταμαρτυρούν και οι απόψεις των παιδιών με τα οποία δούλεψε.

Το ήθος του και η εργατικότητα του, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν επ'ουδενί, ούτε σαν μέλος των τεχνικών ηγεσιών που υπήρξε, ούτε και σαν ποδοσφαιριστής στην πολύχρονη καριέρα του, έχοντας περάσει από πολλές γνωστές ομάδες και αποκομίζοντας εμπειρίες ετών σε συνεργασίες με γνωστούς και καταξιωμένους προπονητές.

Ο Στουρνάρας επιστρέφει στον Απόλλωνα μας, μετά από μία πετυχημένη παρουσία φέτος στον ΟΦ Ιεράπετρας, όντας συνεργάτης του κ. Άγγελου Διγκόζη, στον Β' όμιλο της Super League 2.

Του ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχει τον στόχο τον οποίο έχουμε οριοθετήσει και που πιστεύουμε ότι στο πρόσωπο του, θα βρει τον κατάλληλο "οδηγό" προς την επιτυχία αυτήν.

Παράλληλα ευχαριστούμε και την ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας για την κατανόηση που έδειξε στο να δεχτεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο της, ώστε να δείξει τα προπονητικά του χαρίσματα, στην ομάδα στην οποία "γαλουχήθηκε" προπονητικά».

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2022 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep