Μόρας: «Ακατάλληλες συνθήκες»

Στην αποχώρησή του από τον Απόλλωνα Λάρισας αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μόρας.

Για την απόφασή του να φύγει από τον Απόλλωνα Λάρισας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό « FORMedia TV» ο Βαγγέλης Μόρας. Ο νεαρός προπονητής τόνισε ότι οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για τον ίδιο και εξήγησε:

«Το σκεφτόμουν γιατί όλη αυτή την περίοδο ήταν γενικά δύσκολα. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κ. Τσακίρη που μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ήθελα να δοκιμάσω, να δω πώς είναι μετά από μία πετυχημένη χρονιά στη Γ' Εθνική. Είχαμε πει κάποια πράγματα από την αρχή.

Δυστυχώς έδωσαν βάση σε κάποια προβλήματα που «έκαιγαν» την ομάδα, τα οικονομικά. Υπήρχαν πάρα πολλές προσφυγές. Τα χρήματα ήταν παραπάνω από αυτά που περίμεναν. Έδωσαν βάση εκεί και δεν άλλαξαν κάποια πράγματα στο οργανωτικό κομμάτι. Δεν θα μπορούσα ούτε εγώ να διαχειριστώ τους ποδοσφαιριστές κάτω από κάποιες συνθήκες, οι οποίες για μένα δεν ήταν κατάλληλες στην καθημερινότητα».

Για το timing της παραίτησής του:

«Οι εννέα βαθμοί ξέραμε ότι θα επιστραφούν. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να σκεφτώ αν επιστρέφονται ή όχι. Ούτε καν θεώρησα πως έπρεπε να φύγω πριν την Καρδίτσα ή μετά. Όταν παίρνεις μια απόφαση, απλά την ακολουθείς. Όταν νιώθω ότι δεν μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω στην καθημερινότητα, τότε θεωρώ ότι είναι καλύτερο να φύγω».

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2022 15:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep