Άρεσαν οι υπό δοκιμή

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 3-1 τα Τρίκαλα. Έπαιξαν οι Σισοκό, Ντουλγκέροφ με τους Κυανόλευκους.

Φιλική νίκη με 3-1 απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα κατέκτησε την Τετάρτη (24/08) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ο Απόλλων Λάρισας. Ο Βαγγέλης Μόρας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ξένους ποδοσφαιριστές όπως ο Μπασέκου Σισοκό και ο Στάνισλαβ Ντουλγκέροφ.

Ο Σισοκό είναι 20 ετών, από το Μάλι και έπαιζε στην ισπανική Almunecar City. Ο δεύτερος είναι Βούλγαρος, 19 ετών και προέρχεται από την U21 της Τβέντε.

Στο 5' ο Σταματής έκανε το 1-0 από σέντρα του Σισοκό. Με πέναλτι που κέρδισε ο Αλεξίου και εκτέλεσε ο Ριζογιάννης ο ΑΟΤ ισοφάρισε στο 19'. Το 2-1 έγινε με εκτέλεση πέναλτι του Γιαννίτση στο 50' και το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντουλγκέροφ με σουτ στο 88'.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μέλι (46' Οικονομόπουλος), Σκούπρα, Φουρκιώτης, Νικολόπουλος, Γιαννίτσης, Χατζής, Λίταινας, Φυτόπουλος, Ντ' Αγκοστίνο, Σισοκό, Σταματής. Έπαιξαν και οι: Οικονομόπουλος, Διβανές, Κλιγγόπουλος, Αυλωνίτης, Χαλάτσης, Ντιουλγκέροφ, Ζιάκας, Σκύφτας, Παρασκευούδης, Πασιάς, Πελτέκης.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Γρηγοριάδης, Νιάρος, Σανδραβέλης, Κατσαντώνης, Παπακώστας, Ριζογιάννης, Αγρόδημος, Γ. Κυρίτσης, Αλεξίου, Τσιαφίτσας, Κουτσιανικούλης. Έπαιξαν και οι: Μπουρούσης, Γεωργάκης, Κοντογεώργος, Μπραντίτσας, Λουκάς, Κωστόπουλος, Μπολάκης, Νικλητσιώτης, Κυρίτσης Θ., Νίντος.

Last modified onΤετάρτη, 24 Αύγουστος 2022 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep