Logo
Print this page

Η πρώτη στη Φιλιππούπολη

Από την Παρασκευή στη Σλοβενία ο Απόλλων Λάρισας. Ανανέωσαν Καλούσης, Λουκάς. Οι δηλώσεις από την πρώτη συγκέντρωση.

Στο γήπεδο μπήκε τη Δευτέρα (18/07) ο Απόλλων Λάρισας, ενώ προηγουμένως ανακοινώθηκαν οι ανανεώσεις συνεργασίας με τους Χρήστο Καλούση, Θοδωρή Λουκά. Οι Θεσσαλοί την Παρασκευή (22/07) θα αναχωρήσουν για τη Σλοβενία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Οι δηλώσεις από την πρώτη συγκέντρωση:

Κώστας Τσακίρης (Πρόεδρος)

«Καλή αρχή να έχουμε. Εύχομαι να έχουμε μια αρμονική σχέση όλοι μας εδώ στον Απόλλωνα την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Ο στόχος της ομάδας μας είναι η παραμονή στη κατηγορία σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε ένα υγιές πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς. Καλή επιτυχία εύχομαι και στην ΑΕΛ με την οποία θα είμαστε στην ίδια κατηγορία».

Βαγγέλης Μόρας (Προπονητής)

«Για εμένα είναι μια ευχάριστη στιγμή διότι μου δίνεται η δυνατότητα να γίνω επαγγελματίας προπονητής σε μια ομάδα την οποία την γνωρίζω καλά. Ήμουν παίκτης, οπότε το να βρίσκομαι τώρα εδώ προπονητής είναι τιμητικό, είναι ωραίο και ευχάριστο και χαίρομαι που ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας μου έδωσε αυτήν την δυνατότητα να μπορέσω και εγώ να δοκιμάσω τις ικανότητές μου σε αυτό το επίπεδο.

Όσον αφορά την προετοιμασία, βρισκόμαστε σε μια περίεργη φάση γιατί δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εμείς σήμερα ξεκινάμε επίσημα λόγω του ότι θα φύγουμε την Παρασκευή για την Σλοβενία, όπου υπάρχουν προγραμματισμένα έξι φιλικά. Δεν έχουμε οργανώσει ακόμη το πρόγραμμα της προετοιμασίας καθώς θα πρέπει πρώτα να μάθουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ούτως ώστε να φτιάξουμε και το πρόγραμμα μας. Στη Σλοβενία θα μείνουμε δύο εβδομάδες. Το θετικό για εμάς είναι πως ο κορμός της ομάδας παρέμεινε. Ο οργανισμός του Απόλλωνα αποτελείται από Λαρισαίους κατά βάση και αυτός είναι και ο στόχος μας. Να δουλέψουμε με νεαρά παιδιά».

Χρήστος Καλούσης

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε. Υγεία πάνω απ' όλα. Ξεκινάει σήμερα η χρονιά για τον Απόλλωνα Λάρισας. Ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε ένα καλό, δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο και ο καθένας μας να πετύχει σε προέκταση με τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του προσωπικούς στόχους».

Ανδρέας Σταματής

«Να ευχηθώ με την σειρά μου καλή χρονιά στην ομάδα μας. Με την δύναμη του Θεού και τις ευχές του προέδρου και με το νέο προπονητικό επιτελείο που έχουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλύτερη χρονιά από πέρυσι και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται. Προσωπικά με ενδιαφέρει η ομάδα να σώσει την κατηγορία και να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Τα γκολ δεν είναι ο πρωταρχικός μου στόχος. Ο στόχος είναι να σωθεί η ομάδα και να κάνουμε κάτι καλό όλοι μαζί και μέσα από αυτό θα έρθει και το προσωπικό όφελος».

Μιχάλης Γιαννίτσης

«Εύχομαι να είμαστε όλοι πρώτα απ' όλα γεροί, δυνατοί και υγιείς. Ευελπιστούμε σίγουρα σε ένα καλύτερο ξεκίνημα από το περσινό και να κυλήσει μια νορμάλ χρονιά, χωρίς τραυματισμούς».

Η ομάδα θα μεταβεί την ερχόμενη Παρασκευή στη Σλοβενία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί θα δώσει 6 φιλικά τα οποία δεν έχουν ακόμη «κλείσει» όλα, τα οποία και θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών. Η αποστολή θα παραμείνει στη Σλοβενία για δύο εβδομάδες».

Οι ανακοινώσεις ανανεώσεων:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Καλούση, για τρίτη συνεχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Ο 24χρονος αμυντικός γεννήθηκε στη Λάρισα στις 14/01/1998, αποτελώντας ένα από τα βασικά στελέχη του Απόλλωνα την περσινής σεζόν στη Super League 2. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Δήμητρα Γιάννουλης, ΑΕΛ Κ20, Σπάρτη και Α.Ο. Σελλάνων».

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Θοδωρή Λουκά, για τρίτη συνεχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Ο 23χρονος αμυντικός γεννημένος στις 22/09/1999, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ηλικιακές ομάδες της ΠΑΕ ΑΕΚ, Α.Σ. Μετεώρων, Αναγέννηση Καρδίτσας και Γ.Σ. Αλμυρού».

Last modified onΔευτέρα, 18 Ιούλιος 2022 23:09
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr