Logo
Print this page

Επιβολή δύο μήνες μετά

Ο Πάρης Μπάμπης πήρε στα χέρια του απόφαση επιβολής ποινών κατά του Απόλλωνα Λάρισας δύο μήνες μετά τη συζήτηση του αιτήματος στο οποίο οι Θεσσαλοί δεν είχαν παρασταθεί!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο δυσκολεύτηκε να εκδώσει απόφαση επιβολής ποινών κατά του Απόλλωνα Λάρισας. Η αίτηση του Πάρη Μπάμπη είχε συζητηθεί στις 17 Μαΐου ερήμην της ΠΑΕ και εν τέλει απόφαση εκδόθηκε σχεδόν δύο μήνες μετά, στις 11 Ιουλίου.

Η απόφαση:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

«Δέχτηκε την αίτηση του ποδοσφαιριστή Πάρη Μπάμπη. Επέβαλε Στον Απόλλωνα Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των πέντε χιλιάδων οκτακοσίων τριάντα τριών ευρώ και εβδομήντα τεσσάρων λεπτών του ευρώ (5.833,74), πλέον του ποσού των διακοσίων (200,00) ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθ. 152/2022 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης των τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιούλιος 2022 18:53
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr