«Ουδέποτε σε... παγκάκι ο Φορνάρι»

Ο Απόλλων Λάρισας απάντησε σε δημοσίευμα που... ρωτούσε αν ο Μαξιμιλιανό Φορνάρι κοιμόταν σε παγκάκι μετά τη ματαίωση της μεταγραφής του.

Ο Αργεντινός Μαξιμιλιάνο Φορνάρι ήρθε στη χώρα μας για τον Απόλλωνα Λάρισας, σύμφωνα με την ΠΑΕ δεν πέρασε τα εργομετρικά και έτσι αναζητά αλλού την τύχη του. Δημοσίευμα της «iapopsi.gr» ρωτούσε αν ο συγκεκριμένος κοιμόταν σε παγκάκι μετά από αυτή την εξέλιξη και οι Θεσσαλοί το διέψευσαν. Όπως ανακοίνωσαν:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι ψευδώς διανέμεται η είδηση για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Fornari. Η ομάδα μας ουδέποτε συμφώνησε με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή περί της μεταγραφής του στον Απόλλωνα και ουδέποτε τον άφησε να κοιμηθεί σε ...παγκάκι, παρά τον ιδιόρυθμο του χαρακτήρα του.

Ο παίκτης ήρθε από την Λατινική Αμερική (χωρίς να τον καλέσουμε) με σκοπό να συζητήσουμε τα περί της μεταγραφής του, στην ομάδα μας, χωρίς όμως να καταλήξουμε σε συμφωνία. Όσο με τον παίκτη συζητούσαμε μαζί, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής διέμεινε σε ξενοδοχείο του οποίου δωμάτιο, είχαμε μισθώσει. Με το αρνητικό πέρας των συζητήσεων μαζί του, ο παίκτης έμεινε ελεύθερος να μεταγραφεί σε ομάδα της αρέσκειας του.

Έτσι όσοι προέτρεεξαν να μας λοιδωρήσουν και να μας κατασυκοφαντήσουν όσο φυσικά και να μας βλάψουν με τα δημοσιεύματα εναντίον μας, σύντομα, αν το συνεχίσουν θα τεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για τα περαιτέρω.

Κύριοι το ψέμα έχει ...κοντά ποδάρια...».

Last modified onΤετάρτη, 22 Σεπτέμβριος 2021 00:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep