Αναβολή Νο3 για Σίκοφ

Η συζήτηση της υπόθεσης του Βάντσε Σίκοφ κατά του Απόλλωνα Πόντου πήρε εκ νέου μετάθεση.

Για 3η φορά αναβλήθηκε η εκδίκαση του αιτήματος επιβολής - ενεργοποίησης ποινών του Βάντσε Σίκοφ κατά του Απόλλωνα Πόντου, κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον για φέτος - αν η ομάδα της Καλαμαριάς μείνει στην κατηγορία - δεν υφίσταται κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Η πρώτη αναβολή δόθηκε γιατί η ΠΑΕ δεν είχε βρει στοιχεία, η δεύτερη γιατί η διαιτήτρια Κατερίνα Νταλντάνη που όρισε στο Διαιτητικό... ξεχάστηκε και η αυτή της Τρίτης (23/05) χορηγήθηκε μετά από αίτημα του δικηγόρου του Σίκοφ, Γιώργου Παναγόπουλου. «Ο Απόλλων Πόντου είναι στο όριο και αν υποβιβαστεί, τότε η ποινή θα μείνει ανεκτέλεστη για 5η φορά», είπε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News. Σε ερώτηση της έδρας αν πρόκειται για επιβολή ή ενεργοποίηση απάντησε: «Επιβολή έχει γίνει πολλές φορές. Για εμάς δεν μπορεί να γίνει εκ νέου».

Σημειώνεται ότι πρόεδρος της τριμελούς σύνθεσης ήταν ο Γιώργος Μαρούδης με τον οποίο είχε κοντραριστεί ο Παναγόπουλος στην υπόθεση αναψηλάφησης του ΠΟΤ Ηρακλή για τον Μπόγκνταν Μάρα. Η συζήτηση μετατέθηκε για τις 6 Ιουνίου.

Last modified onΤετάρτη, 24 Μάιος 2023 15:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep