Διώξεις σε Ζάκυνθο, Πανελευσινιακό

Πειθαρχικές διώξεις ασκήθηκαν κατά της Ζακύνθου και του Πανελευσινιακού

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης έχει πάρει η καταγγελία απόπειρας δωροδοκίας του Γιώργου Λαμπρόπουλου πριν τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των «σταχυοφόρων και βάσει των άρθρων που έχουν κληθεί, οι Σπύρος Δημόπουλος, Κώστας Γκαλούφας (αναφέρεται ως αξιωματούχος της ΠΑΕ!) κινδυνεύουν με πρόστιμο και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για μία δεκαετία, ενώ η ομάδα της δυτικής Αττικής αν αποδειχθεί ότι εμπλέκεται, αντιμετωπίζει την ποινή ακόμα και του υποβιβασμού. Οι Αχαιοί είχαν κάνει καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή της Γιώργου Λαμπρόπουλου. 

Με επιβολή προστίμου κινδυνεύει και η Ζάκυνθος, καθώς έχει ασκηθεί δίωξη τόσο κατά της ΠΑΕ, όσο και κατά των Σπύρου Λειβαδιώτη, Ιωάννη Γεωργιάδη, για τη συμπεριφορά τους εντός αγωνιστικού χώρου, ως αξιωματούχων της ομάδας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους για ένα διάστημα.

Αναλυτικά οι διώξεις:

O Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχικές διώξεις κατά:

- της ΠΑΕ Ζάκυνθος, του Σπύρου Λειβαδιώτη, β' διερμηνέα της ΠΑΕ Ζάκυνθος και του Ιωάννη Γεωργιάδη, α' φροντιστή της ΠΑΕ Ζάκυνθος για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 11 παρ. 1, 2 και 3 και 10 παρ. 1 β', 34, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

- της ΠΑΕ Πανελευσινιακός, του Φούκου Δημόπουλου, προέδρου της ΠΑΕ Πανελευσινιακός και του Κωνσταντίνου Γκαλούφα, αξιωματούχου της ΠΑΕ Πανελευσινιακός για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 18, 34, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Last modified onΠέμπτη, 17 Μάρτιος 2016 14:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep