«Ας έχανε το ματς ο πατέρας μου»

Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης μιλησε για την ιδιότυπη κόντρα με τον πατέρα του Αλέκο Βοσνιάδη που ήταν στην άκρη του πάγκου της αντίπαλης ομάδας. Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης μιλησε για την ιδιότυπη κόντρα με τον πατέρα του Αλέκο Βοσνιάδη που ήταν στην άκρη του πάγκου της αντίπαλης ομάδας.

Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης μίλησε για την ιδιότυπη κόντρα με τον πατέρα του, τον προπονητή της Κέρκυρας, Αλέκο Βοσνιάδη.

«Θέλαμε να κερδίσουμε εμείς σήμερα και ο πατέρας μου ας κέρδιζε τα επόμενα παιχνίδια για πάρει την άνοδο και ας έχανε αυτό. Η Κέρκυρα δεν είχε τις ευκαιρίες για να σημειώσει γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά σε μια φάση με τον Ζορμπά ήρθε ένα γκολ και πήγαμε με μειονέκτημα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα».  

Οι αναμετρήσεις του Παναγιώτη Βοσνιάδη με τον πατέρα του, Αλέκο Βοσνιάδη ως προπονητή έχουν σκορ 3-0 υπέρ του 54χρονου τεχνικού. Ο 26χρονος τερματοφύλακας με μεγάλη δόση χιούμορ υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης Κέρκυρα - Αγροτικός Αστέρας (2-1) πως καλό θα ήταν να έπαιρνε εκείνος τους τρεις βαθμούς και ας κέρδιζε ο πατέρας του όλα τα υπόλοιπα ματς για να ανέβει στην Super League. Αναλυτικά δήλωσε:

«Θέλαμε να κερδίσουμε εμείς σήμερα και ο πατέρας μου ας κέρδιζε τα επόμενα παιχνίδια για πάρει την άνοδο και ας έχανε αυτό. Η Κέρκυρα δεν είχε τις ευκαιρίες για να σημειώσει γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά σε μια φάση με τον Ζορμπά ήρθε ένα γκολ και πήγαμε με μειονέκτημα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ακόμη ένα από τον Κόντο με εκπληκτικό σουτ, αλλά μετά προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο ματς και μειώσαμε, αλλά δεν καταφέραμε κάτι παραπάνω».

Η συνέχεια για τον Αγροτικό Αστέρα;

«Κοιτάζουμε τώρα το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας και αυτό είναι σημαντικό επειδή πρέπει να ανέβουμε στην βαθμολογία. Ηθέση μας δεν είναι εκεί που βρισκόμαστε και είναι κρίμα για μια ομάδα με τόσο μεγάλο μπάτζετ και καλό υλικό να είναι στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Είχατε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κάνατε τις τελικές προσπάθειες που αναλογούν. Συνεχίζεται το πρόβλημα στο σκοράρισμα;

«Δουλεύουμε αρκετά στην προπόνηση στην κατοχή της μπάλας και στις φάσεις μέσα στην περιοχή. Σίγουρα είναι σημαντικό που είχαμε την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή μας απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο. Πιστεύω πως και η δική μας δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις θα βγει στο γήπεδο και θα βελτιώσουμε την εικόνα μας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος». 

Last modified onΔευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 23:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep